Pâinea cea de toate zilele – 23.12.2011

Adaugat la data decembrie 25, 2011 cu 6 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/painea3/ep201.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Emisiunea,, painea cea de toate zilele” este una dintre cele mai frumoase emisiuni tv din romania…sau cel putin al postului Speranta tv .oameni cu adevarat antelepti care acauta cu adevarat adevarata, antelepciune sa urmareasca aceasta emisiune..(adevarata antelepciune vine de la Dommnul).un deosebit respect distinsului domn Lucian Cristescu

  2. vazut

  3. Noua generatie de adventisti este acum prin cluburi (tigari ,alcool) or fi urmat exemplul parintilor adventisti ? Painea cea de toate zilele……..painea cea de toate zilele, dar cu tinuta morala cea de toate zilele ce facem ? Ori suntem adventisti ori nu mai suntem… !!!

  4. Dl. Cristescu spuneati la Viena intr-o predica despre dezordinea introdusa de satan in lume intre necredinciosi (fete incaltate in bocanci militari in toiul verii,baieti cu tepi in cap…..) ce se intimpla a intrat satan in biserica adventista? Am urmarit programele Speranta tv si am vazut pe unul cu tepi in cap (curentat) canta un imn ,fete adventiste machiate, imbracate in trend (sunt bune fetele) , si inca un exemplu de model advent unul de facea pe mielul prin biserica este monden acum pe la antena 3, pe cine au avut exemple ,vechea garda adventista? Si acum la sfirsitul acestui an gregorian pe care il omagiati cu rivna va doresc Saturnalii fericite !

  5. Deocamdata sabia se afla in mana lui Apolon ,dar in curind va trece in mana celui cei apartine de drept .

  6. Imi place foarte mult emisiunea. Pacat ca e doar o data pe saptamana! In ritmul asta … mai e mult pana la Apocalipsa, iar eu sunt foarte curioasa de comentariile domnului Cristescu legate de toate pasajele din Biblie. Este foarte interesant sa primesti puncte de vedere diferite sau nu de ale tale, documentate, ipoteze, etc. … Te face sa gandesti. Iti dai seama ca ai citit anumite pasaje cu neatentie si iti vine sa recitesti, ca sa vezi, acum, in noua lumina, ce vei intelege. Va multumesc.

Lasa un comentariu