Oferta Guvernului după întâlnirea cu liderii sindicatelor din Educație: Carduri pentru cariera profesională în valoare de 2.500 de lei, în două tranșe, iunie și octombrie

Adaugat la data mai 25, 2023 cu niciun comentariu

Întâlnirea dintre comisia ministerială desemnată de premier pentru negocieri și liderii sindicatelor din învăţământ s-a finalizat cu o propunere suplimentară din partea Guvernului: acordarea unor sume, în iunie și octombrie, sub forma unui card pentru cariera profesională. Pentru personalul didactic, sumele sunt de 1.000 de lei în luna iunie și 1.500 de lei, în octombrie. Iar pentru cel nedidactic, cele două tranșe vor fi de 500 de lei fiecare. Liderii sindicali au spus că se vor consulta cu colegii lor din teritoriu și vor da un răspuns până joi, la ora 12.00.

Liderii sindicali nu au dat un răspuns la oferta miniștrilor de a înceta greva, ei au spus doar că îi vor informa pe toți colegii din teritoriu despre varianta propusă de Executiv, a primirii cardului pentru cariera profesională, și aceștia vor decide dacă încetează greva sau nu.

25.05.2023

5.434 Comentarii

Lasa un comentariu