Oamenii privesc Speranta la orizont

Adaugat la data decembrie 13, 2013 cu 2 comentarii

Prelegerile pastorului Doug Batchelor sunt urmarite de zeci de mii de oameni din intreaga lume, atat la televizor in casele lor, in Bisericile Adventiste de Ziua a Saptea care preiau programul prin satelit, dar si pe Internet.

In saptamana 6-13 decembrie, doar pe Internet, playerul a fost accesat in medie de peste 15.000 de oameni pe fiecare 24 de ore, insumand peste 100.000 de vizualizari. Varful de interes a fost, bineinteles, prelegerea pastorului Doug Batchelor. Va prezentam in continuare cateva dintre declaratiile telespectatorilor si ascultatorilor nostri.

„Ceea ce admir la aceasta serie de prelegeri este modul de a expune mesajul lui Dumnezeu, adica in modul cel mai simplu, pe intelesul fiecaruia. Va doresc succes in tot ceea ce faceti!”, a declarat Vasile Stefan.

„Dumnezeu sa va rasplateasca efortul cum stie El mai bine!”, ne-a transmis Florina Izvernari.

Marcel tanase si batranii strazii

Beneficiarii Locasului sarmanilor din Batar, judetul Bihor, privind programul Speranta la orizont. Foto: Marcel Tanase.

In localitatea Batar, judetul Bihor, doi oameni inimosi – Marcel si Artemiza Tanase – au un proiect umanitar impresionant, „Locasul sarmanilor”. Ei au adunat batranii fara adapost din gari, canale, spitale si le-au oferit un acoperis deasupra capului, ingrijiri medicale, hrana materiala, dar mai ales hrana spirituala. In fiecare seara, in Locasul sarmanilor are loc o ora de studiu biblic. In aceasta perioada, batranii urmaresc seara de seara programul „Speranta la orizont”.

Ii salutam pe aceasta cale si pe membrii Asociatiei persoanelor cu dizabilitati „Ridica-te si umbla“, prezenti joi seara in sala Institutului Teologic Adventist de la Cernica.

ridica-te si umbla

Membri Asociatiei Ridica-te si umbla la prelegerea pastorului Doug Batchelor. Foto: Claudia Tache

 

Echipa Speranta TV care calatoreste prin tara, „luand pulsul” bisericilor in care se transmite programul „Speranta la orizont” a primit si ea mesaje de incurajare.

„Cum au fost calauziti magii spre Betleem, asa sa calauzeasca Cel de Sus si echipa de la Speranta TV in pelerinajul care il face!”, ne-a scris doamna Ica Zambrean. „Domnul sa aiba grija sa aveti drumuri bune si totul sa mearga ca pe roate!”.

Si Editiile Speciale care au urmat prezentarilor pastorului Doug Batchelor a trezit reactii pozitive, atat pentru invitatii de marca ai vietii culturale romanesti, cat si pentru calitatea si profunzimea dezbaterilor.

„Cred ca pana acum a fost cea mai reusita analiza, cu invitati de exceptie, a declarat Danil Havresciuc. „Felicitari tuturor pentru seara de inceput, ce va ramane in amintire. Vom ramane cu voi cu gandul cu privirea si mainile prinse in rugaciune, ca mesajul sa nu ramana fara raspuns la cei care ajunge. Doamne ajuta!”.

„Felicitari pentru Editia Speciala. Discutiile sunt interesante si merita vizionate”, a scris Cosmin Cocea. „Aceasta Editie este binevenita pentru a clarifica si dezbate, cat se poate de mult, prelegerea. Atat profesorii universitari, cat si cei din mediul crestin sunt oameni cu greutate carora merita sa le asculti punctul de vedere. Va felicit inca o data pentru Editia Speciala!”.

Editia Speciala de joi, 12 decembrie. Liviu Dumitrascu, conf. dr. Dumitru Bortun, acad. dr. Caius Traian Dragomir, lector dr. Ciprian Terinte, Tiberiu Nica (de la stanga la dreapta). Foto: Claudia Tache

Editia Speciala de joi, 12 decembrie. Liviu Dumitrascu, conf. dr. Dumitru Bortun, acad. dr. Caius Traian Dragomir, lector dr. Ciprian Terinte, Tiberiu Nica (de la stanga la dreapta). Foto: Claudia Tache

Urmariti si in aceasta seara programul Speranta la orizont. Tema pe care v-o propune pastorul Doug Batchelor este Pe culmile marilor munti.

5.397 Comentarii

  1. ma intereseaza un loc in lacasul d-voastra,pentru socrul meu care este un om in varsta si nu se poate intretine singur,iar noi nu avem posibilitate de al lua in casa noastra.va mutumesc si astept un raspus.

  2. Sant tare bucuroasa ca am putu sa urmatesc acest program ,,Speranta la orizont”Dumnezeu sa va binecuvinteze.Lucuiesc in Oklahoma U.S.A. Va multumesc mult ca va-ti gindit si la noi cei de departe.Dumnul sa va rasplateasca.

Lasa un comentariu