Oameni şi poveşti

Adaugat la data octombrie 18, 2022 cu 1 comentariu

”Oameni și povești” este o emisiune care scoate în evidență povești de viață ale unor persoane speciale, care au reușit să treacă cu brio peste provocări și care le-au făcut mai puternice, dar și ale unor oameni de succes care au depășit momente de cumpănă din viața lor. Timp de 50 de minute telespectatorii au ocazia să citească printre rânduri ”o carte autobiografică” din care pot culege învățăminte.
Este o emisiune care îi ajută pe telespectatori să descopere semenii, să îi înțeleagă, să îi aprecieze. ”Oameni și povești” – inspiră, motivează, emoționează, dă curs la multă empatie și împreună simțire.

5.463 Comentarii

 1. Este o familie in Arizona, original din Bucuresti, care pe vremea când nici cunoșteau pe Dumnezeu, nu au putut avea copii și au adoptat un băiat la naștere. In 1991, au mers in concediu la Tulcea, acolo copilul in vârsta de un an si jumătate a căzut intr-o țeava la nivelul pământului plină cu apa murdară așa de îngustă că nimeni nu ar fi crezut că un copil ar putea cădea in ea, cu multă greutate după
  8 minute părinții au reușit să-l scoată afară, dar nu mai avea nici puls, nici respirație, au ajuns abia intr-o ora cu el la spital unde doctorii nu au dat nici o speranță de viață, au spus doar că numai Dumnezeu mai poate face o minune, de gura părinților au pus copilul intr-un salon cu 25 paturi, l-a ținut acolo pentru 7 ore fără să-i dea vre-o îngrijire medicală considerându-l deja mort, dar după cele 8 ore de la accident spre mirarea doctorilor copilul și-a revenit, și mai mult după aceea nu a avut nici o urmare negativă.
  Familia a venit in USA, s-au întors la Dumnezeu și acum sunt oameni credincioși, au reușit să aducă și băiatul când avea 5 ani, el este bine si astăzi, s-a căsătorit, iar părinții mărturisesc pretutindeni această minune.
  Le-am propus să vina și să dea un interviu la vre-o emisiune creștină din Romania dar datorită unei juruințe făcute că ei nu se vor mai întoarce in Romania, nu vor să vină la Bucuresti, dar dacă cineva vine in Arizona pentru un interviu ei vor fi gata să dea interviul.
  O femeie americană, Margaret J Cotton din New Jersey, a scris chiar o carte in limba engleză despre această minune in care se pot afla toate detaliile, cartea de numește “Raised” și o puteți cumpăra de la Amazon.
  Dacă sunteți de acord ca cineva să vină in Arizona pentru un interviu vă rog să-mi scrieți și eu vă pot face legătura cu această familie.
  Eu am vorbit cu ei doar la telefon, pentru că eu locuiesc foarte departe de ei in statul Michigan.

Lasa un comentariu