O nouă aplicație pentru dispozitivele mobile oferă cadrelor medicale informații de calitate

Adaugat la data iunie 13, 2014 cu niciun comentariu

Healing (Vindecare) este noua aplicație gratuită pentru dispozitivele mobile de tip iOS si Android care oferă cadrelor medicale informații de calitate, în limba engleza.

Healing - European Health Conference PragueAplicația conține toate prezentările din cadrul Conferinței Europene de Sănătate, organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în anul 2013 la Praga, in Cehia. Medicii, asistenții medicali și educatorii pentru sănătate pot urmări teme precum “Viziunea Bibliei asupra vindecării”, “Relația dintre credință, speranță și vindecare”, “Emoțiile și vindecarea, o legătură subestimată” sau “Când vindecarea nu are loc”.

Printre personalitățile prezente la această conferință, ale căror prelegeri sunt disponibile acum pe telefonul mobil și tabletă, se numără pastorul Ted Wilson, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel mondial, dr. Peter Landless, Directorul Departamentului de Sănătate al aceleiași biserici, dr. Gary Fraser, profesor la Univeristatea din Loma Linda și conducătorul studiilor privind sănătatea adventiștilor, dr. Viriato Ferreira, Director asociat al Departamentului de Sănătate al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel mondial și mulți alții.

Vă invităm să descoperiți diferitele aspecte ale vindecării, să urmăriți discuții despre așteptările cu care intră medicii și paciențiii în procesul terapeutic și să analizați dovezile prezentate. Veți dobândi o privire de ansamblu asupra relațiilor strânse dintre știința medicală, credință și influențele culturii in care trăim.

Puteți descărca aplicația pentru iOS de aici, iar pe cea pentru Android de aici.

Loredana Dumitrașcu, Speranța TV

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu