Noutăți despre arhiva Speranța TV

Adaugat la data ianuarie 15, 2014 cu 6 comentarii

Începând din acest an, puteți accesa mai ușor emisiunile din arhiva online a postului Speranța TV.

Pagina fiecărei emisiuni are acum un player mai mare, cu o imagine de fundal din programul respectiv. În plus, utilizatorul nu mai trebuie să aștepte ca emisiunea să se încarce, putând naviga în fișierul video la orice secundă.

Arhiva este acum disponibilă în totalitate și pe dispozitivele mobile, iar fișierele se pot integra în alte aplicații, de exemplu în cele pentru televizoarele inteligente.

Vă invităm să accesați arhiva Speranța TV, remarcând si noile secțiuni: Concerte și Programe temporare, unde găsiți filmele documentare transmise în perioada vacanței de iarnă.

Arhiva-STV

 

 

 

 

5.436 Comentarii

 1. Alegerea Dumneavoastră este una bună! Dar am o problemă!! Nu se mai pot descărca emisiunile! Nuștiu care este cauza dar înainte le descărcam fără nicio problemă! Acuma de când vin emisiunile deja încărcare FULL nu se mai pot descărca! Sper că veți remedia această situație! Mulțumesc! Aștept! =D

 2. Alegerea facuta este una buna dar emisiunile nu se mai pot descarca inainte da acuma nu penteu ca sunt incarcate full

 3. Abia s-a incheiat emisiunea Timpul Sperantei cu tema “Cand moralitatea ta nu te ajuta”. Exceptional dialogul dintre domnul Nica si profesorul Mitreche. O pregatire de exceptie din partea interlocutorilor. Cred ca Mantuitorul demostreaza tanarului bogat ca nu a respectat poruncile, asa cum pretindea el. Cel putin una. Cum poti pretinde ca iubesti pe aproapele tau, daca nu esti in stare sa faci cel mai mic gest pentru.el? In conditii similare, Zaheu vamesul a promis ca va da jumatate din averea sa saracilor, etc. Tanarul bogat nu iubea pe aproapele sau.
  Desigur este o parere.

 4. @coco:trebuie sa rabzi ispita fratioare ca nu se stie ce va fi mai tarziu:(

 5. Dragii mei ma bucur ca faceti progrese dar inca este loc de mai bine
  daca tot faceti schimbari punetile in ordine si pe categorii frumos ordonat puneti un link pentru download pentru cei care doresc sa aiba emisiunea pentru inimioara lui profesionisti oricum le dau jos sau daca nu blocheaza situl
  chiar trebuie sa ne sicanam faceti ca pentru Domnul daca nu lasati pe altii
  vreti sa va spun ca sunt emsiuni puse de 2 ori sau altele fara numele coresunzator sau ca nu merg
  dragii mei sunt oameni cu o sinceritate si cu credinta mult mai onorabila ca a dvs care cauta astfel de emisiuni daca nu vreti sa fit mantuiti prin munca de mantuiala asta nu inseamna ca alti nu vor
  daca vreti sa spuneti ca sa vin acolo sa vad ce e , mai intai sa lucrati dvs cu 4 ore pe noapte dormite si fara bani apoi mai discutam .
  si ca o imbarbatare deja dvd cu emisiunile dvs cutreiera bisericile penticostale baptiste si altele si sunt apreciate
  sunt mandru cu muzica azs de calitate pacat ca mai sunt fetisoare cu fustite de fite care nu stiu ca sunt o ispita pentru barbati dar na daca nu au scoala nu au de unde stii probabil ca au dat examenel prin SMS de au ajuns unde au ajuns insa cultura si un minim de civilizatie de unde?
  cam mare discrepanta sa iauzi pe Domnul ca rob a modei si nepocaintei de ar sti domnisoarele cati mosnegi de abea asteapta sa le vada ulalala .
  Daca ingerii nu-si permit sa se prezinte oricum in fata lui Dumnezeu si pe Dumnezeu noi muritorii de ce am fi docili ?
  Pentru cei care fac eforturi sa faca si ceva bun in televiziunea asta sa nu aveti pretenti la laude dati ce putei ca mare va fi rasplata cel putin daca asta vreti in cer .
  cu drag al vostru dusman pe care trebuie sa-l iubiti mai mult decat pe un prieten
  pentru azi
  coco
  ps mai luati o pauza ca ati facut destul dupa atatia ani de pauza daca vreti un model de tv crestina bagati ochiu la alfa omega sau credo cu 3 oameni cel dinurma tin un post si cu cheltuieli de 8000 euro lunar sau 96 mii anual nu cu 1 mil juma de euro ca speranta macar faceti treaba de bani astia
  Sa nu cumva sa dati emisunile grsatut la alt post de tv crestin concurent ca na doamne fereste sa se pocaiasca omul prin alt post tv

 6. Va rog mult sa faceti cumva sa poata vedea programele si utilizatorii cu viteza mai mica la internet. Va multumesc din suflet.

Lasa un comentariu