Noua grila de programe Speranta TV

Adaugat la data ianuarie 08, 2012 cu 6 comentarii

Din luna ianuarie, veti putea urmari cateva emisiuni noi la Speranta TV.

„Pe urmele succesului”, emisiune difuzata in fiecare luni de la ora 22.00, si realizata de Anamaria Lupu, prezinta povestile de viata ale unor oameni ai credintei. Emisiunea urmareste modul in care Dumnezeu si-a pus amprenta asupra acestor oameni, in mod special din punct de vedere profesional.

In fiecare joi, de la ora 22.00, veti putea urmari emisiunea „Cine sunt adventistii?”, prezentata de pastorul Ioan Campian Tatar si produsa de Cristina Isvan. Proiectul se va desfasura pe parcursul a catorva luni si prezinta aspecte specifice Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea: botezul, nunta, inmormantarea, Cina Domnului, dedicarea de locasuri de inchinare, hirotoniri de pastori. In ultimele emisiuni ale acestui proiect vor fi prezentate insitutiile si proiectele bisericii. Emisiunea se adreseaza in mod special celor care nu cunosc Biserica Adventista si care isi pot forma, astfel, o imagine de ansamblu asupra momentelor importante din viata comunitatilor si institutiilor adventiste.

Emisiunea „Caleidoscop economic”, difuzata duminica de la ora 20.30, este realizata de Mugur Tolici si isi propune sa informeze telespectatorii si sa ofere explicatii cu privire la realitatile economice pe care le traim cu totii zi de zi.

„Puzzle cu Parker”, noua emisiune in limba engleza destinata copiilor, va fi transmisa duminica la ora 17.30. Emisiunea este dublata in limba romana.

„Simti ca traiesti” (in engleza Really Living) este o alta emisiune care va putea fi vizionata vinerea de la ora 16.00, in care Don Schneider prezinta povestile de viata ale unor oameni obisnuiti, dar care au avut un moment de revelatie, in care viata a capatat noi dimensiuni, si care acum traiesc din plin si se bucura de fiecare clipa.

Speranta TV va ofera, asadar, un program variat, pentru toate varstele si pentru toate gusturile. Va dorim vizionare placuta!

Pentru a descarca grila de programe a postului Speranta TV din primul trimestru al anului 2012, apasati aici: Grila ian 2011.

Cristina Isvan, Redactor Sef Speranta TV

5.472 Comentarii

  1. daca viata este de la Dumnezeu traieste aceasta viata pentru EL SI CU EL altfel viata ta e irosita .DA viata ta este irosita.daca faci un program spre slava LUI ATUNCI fa-l impreuna cu EL., si EL VA FI PROSLAVIT iar tu vei fi fericit.cu stima si respect NICU.

  2. as dori faceti un plan ptr conferintele pastorului profesor doctor walter veith ,razboiul total,reaprinderea reformatiunii,conflictul genezei ,transformare totala si sa faceti un serial cu toate.sunt f importante si f actuale .ADEVAR PREZENT.

  3. Ar fi bine si frumos sa aiba sperantatv emisiuni mai multe in limba maghiara, si nu una sau doua si acelea sa fie repetate de mai multe ori.

  4. pastrati comentariile negative pentru discutii in biserica, transmiteti nemultumirile prin pastorii locali si nu aruncati cu fel de fel de acuzatii impotriva programarilor orelor de difuzare. sunt convinsa ca se vor rezolva fara ca majoritatea sa afle anumite lucruri de bucatarie interna. carcotasii de programe sunt si carcotasii din biserici. Domnul sa va ierte.

  5. Ma bucur de emisiuniile noi, Domnul sa va ajute incontinuare sa ne aduceti multe emisiuni unde putem invata din experientele voastre, sint dornica de a invata cit mai multe lucruri de la TV: SPERANTA. Domnul sa va binecuvinteze pe toti si Fam: voastre. Va multumesc

  6. – daca Scoala de Sabat este inima activitatii misionare atuci ora 22 – marti si respectiv 6 joi – omul este ocupat cu lucruri indispenabile vietii !!! asta-i importanta care i se atribuie ? Poate grila sa aiba in vedere binele bisericii si nu alte criterii omenesti ?
    Astept sa reveniti pentru o auditie in limite normale ! . Dumnezeu sa va binecuvinteze Cu stima, Popovici

Lasa un comentariu