Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au anunțat că susțin propunerea Ministerului Justiției cu privire la plafonul de 9.000 de lei pentru incriminarea abuzului în serviciu

Adaugat la data martie 30, 2023 cu niciun comentariu

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au reacționat miercuri seară la comunicatul Ministerului Justiției, instituție care a anunțat că propune un plafon de 9.000 de lei pentru incriminarea abuzului în serviciu. Cei doi lideri au declarat că vor susține această propunere și că își vor însuși amendamentele în acest sens.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunțat pe pagina sa de Facebook că susține propunerea Ministerului Justiţiei privind pragul de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu, el adăugând că liderul deputaţilor PNL din Camera Deputaţilor, Gabriel Andronache, a fost mandatat să depună acest amendament în numele liberalilor.

În această seară, am decis să susținem propunerea Ministerului Justiției privind pragul de 9000 de lei la infracțiunea de abuz în serviciu. L-am mandatat pe liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache, să depună acest amendament în numele Partidului Național Liberal, în vederea susținerii și adoptării lui, a scris liderul PNL.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat la rândul său miercuri seară că a luat act de propunerea Ministerului Justiţiei privind instituirea unui prag de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu, iar coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor de la MJ.

Am luat act de răspunsul Ministerului Justiţiei la solicitarea pe care am făcut-o şi de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce priveşte abuzul în serviciu. Coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei. Am discutat şi cu premierul Ciucă şi ne vom însuşi amendamentele la această lege”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

30.03.2023

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu