Mihaela Rusu: Vești bune odată cu venirea primăverii!

Adaugat la data aprilie 05, 2017 cu niciun comentariu

Grila de programe Speranța TV s-a îmbogățit începând cu 3 aprilie 2017 cu noi emisiuni menite să vină în întâmpinarea exigențelor dumneavoastră. 

Astfel, dacă doriți să aprofundați înțelesul textului biblic de-a lungul istoriei creștineemisiunea Sola Scriptura își propune să vă ajute să aveți o mai bună cunoaștere a mesajului Bibliei în contextul dezbaterilor și controverselor interne din creștinism. Marius Necula și Gabriel Ișvan vă așteaptă în fiecare Sâmbătă, de la ora 14.00, cu explicarea diverselor învățături, practici și teme biblice, dar și a modului în care acestea au fost înțelese de-a lungul istoriei creștine.

În altă ordine de idei, dacă vreți să aflați mai multe despre viitor și vă întrebați dacă mai există profeți în zilele noastre, există emisiunea Revelații contemporane! În fiecare seară, de luni până joi, începând cu ora 23.30,  Emanuel Sălăgean și pastorul Traian Aldea aduc în prim-plan profețiile Bibliei, tocmai pentru că acestea au avut un impact covârșitor în istorie. Cu fiecare ocazie sunt explorate cele două lumi: trecutul și prezentul, pentru că doar  în lumina lor putem avea o imagine asupra viitorului și a veșniciei.

Subiectele despre libertatea religioasă și reflectarea acesteia în cadrul legislației au stârnit mereu interesul. În acest context, Speranța TV vă propune emisiunea Duelul ideilor. În fiecare duminică seara, de la ora 22.00, Dragoș Mușat aduce în atenția noastră acțiuni ale bisericii care vizează promovarea  libertății religioase și de conștiință.

Cu toții știm cât de importantă este menținerea unei balanțe ideale între o minte sanătoasă și un corp, de asemenea, sănătos, iar Speranța TV aduce în fiecare seară, de luni până miercuri, începând cu ora 19.00 emisiunea Fii sănătos!

Pentru cei care urmăresc și învăță Biblia alături de Florian Ristea, vă anunțăm că emisiunea Școala Cuvântului este difuzată, din aprilie 2017, în fiecare joi, de la ora 19.00.

Îi anunțăm, de asemenea, pe această cale și pe ascultătorii de la Radio Vocea Speranței de elementele noi și frumoase care apar în grila de programe.

De luni până joi, începând cu ora 23.00 veți  putea asculta la Radio Vocea Speranței emisiunile Sola Scriptura, Dialog pe scara Richter, Duelul ideilor și Predică, programe preluate de la Speranța TV.

Emisiunea Revelații contemporane va fi transmisă și la Radio Vocea Speranței de luni până joi, de la ora 11.00, iar emisiunea Școala Cuvântului va fi difuzată marți, de la ora 20.00.

În ziua de astăzi, accesul la informație de calitate este esențial, iar Speranța TV și Radio Vocea Speranței, prin programele propuse, oferă nu doar informații, ci și o doză de speranță, pentru un echilibru în viață; o speranță care ne vizează personal pe fiecare. Dumnezeu este sursa adevăratei speranțe, iar El ne dăruiește fiecăruia o bază solidă pentru a trăi frumos și armonios, dar și puterea de care avem nevoie pentru a atinge obiectivele vieții în armonie cu voința Lui. Vizionare și audiție plăcută tuturor!

www.sperantatv.ro/urmareste-live;  www.rvs.ro/live

Autor: Mihaela Rusu, secretar de redacție Radio Vocea Speranței și Speranța TV 

 

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu