Miercuri, 25 decembrie, la Speranta TV

Adaugat la data decembrie 24, 2013 cu niciun comentariu

Jan_Hus_WikipediaMiercuri, pe 25 decembrie, de la ora 19.00, ți-am pregătit filmul documentar „Jan Hus”. Urmărește ecranizarea vieții unui om care a trăit într-una din perioadele dificile ale istoriei Europei, marcată de violență politică și confuzie religioasă. Descoperind în Biblie mângâiere și speranță, el a dorit să o transmită și celorlalți și a început să predice în limba poporului. Care au fost consecințele acestei decizii și ce traseu a avut viața lui Hus? Te invităm să răsfoiești pagini de istorie alături de Speranța TV! Filmul este transmis în reluare joi, 26 decembrie, de la ora 7.00.

De la ora 20.00, poți urmări Gala laureaților Vreau să cânt, care adună copii din toată țara, participanți la festivalul de muzică vocală cu același nume. Reluarea acestui concert este pe 26 decembrie, de la ora 14.00

Tot miercuri seara, dar de la ora 22.00, poți asculta muzică sacră într-un concert susținut pe scena Filarmonicii din Ploiești de Corul Fideles Domini și de formația Pro Nobile, sub bagheta dirijorului Mihai Nae.Reluarea acestui program este duminică, 29 decembrie, de la ora 12.00.

5.398 Comentarii

Lasa un comentariu