Micii muzicieni talentati sunt asteptati pe 1 decembrie la Stupini

Adaugat la data noiembrie 28, 2013 cu niciun comentariu

Festivalul „Vreau sa cant” continua! Duminica, 1 decembrie, de la ora 10.00, copiii cu voce frumoasa, dar si cei care stiu sa cante la un instrument muzical, sunt asteptati la Stupini, Brasov. Pentru detalii si inscrieri, telefonati la numarul 0743 722 266.

Festivalul „Vreau sa cant” este un proiect realizat de Speranta TV in colaborare cu Departamentul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania.

Filmarile au debutat in toamna anului 2010, in regiunea Moldova, pentru ca apoi sa urmeze Banatul, Oltenia, Muntenia, nordul si sudul Transilvaniei. A fost realizata si o editie speciala in cadrul comunitatii romanesti din Madrid, Spania.

Anul 2010 s-a incheiat cu Gala Laureatilor „Vreau sa cant”, un concert la care au participat copii talentati din intreaga tara, selectati pe parcursul anului, in cadrul filmarilor. Anul 2011 a fost mai bogat in evenimente. Pe langa filmarile din Moldova, Banat, Oltenia, Muntenia, nordul si sudul Transilvaniei, echipa „Vreau sa cant” a fost chemata din nou in Madrid, dar si in alte comunitati din diaspora – copiii romanilor din Roma si Torino au dovedit intregii lumi ca au talent muzical. La finalul anului, Gala Laureatilor a avut loc atat in Romania, cat si in Spania.

Al treilea si al patrulea sezon au adus in fata publicului alti copii talentati din Romania, Spania si Italia, in 2013 echipa „Vreau sa cant” fiind invitata si in Paris, Franta. Ca in fiecare an, Gala Laureatilor ii va selectiona pe cei mai buni copii, filmarile avand loc in tara si la Castellon, in Spania.

Pe langa interpretarea vocala, multi copii studiaza instrumente muzicale, dovedindu-si talentul in biserici, dar si la concursuri scolare nationale si international. Pentru ei, Speranta TV organizeaza a cincea editie a festivalului „Vreau sa cant”, destinata muzicii instrumentale.

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu