Marine Le Pen a cerut indepartarea unui steag UE

Adaugat la data aprilie 19, 2017 cu niciun comentariu

Candidatul de extrema dreapta la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, a cerut postului de televiziune francez TF1 sa inlature un steag al Uniunii Europene, in timpul unui interviu.

Marine Le Pen, o eurosceptica declarata, a acordat un interviu marti seara, dupa ce a cerut in prealabil scoaterea din fundal a steagului UE, ramanand astfel doar cel francez, relateaza BFMTV.

“Vreau sa fiu presedintele republicii franceze, nu al Comisiei Europene. Consider ca Uniunea Europeana a facut mult rau tarii noastre si poporului nostru, din punct de vedere economic, social si al disparitiei granitelor”, a spus Marine Le Pen.

Candidatii la prezidentiale care participa in emisiuni ale TF1 stau de obicei langa drapelul european si cel francez, cum a fost cazul lui Emmanuel Macron, prezent luni in emisiune.

Francezii vor vota duminica in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cele mai recente sondaje arata ca Le Pen si independentul Macron vor ajunge in turul al doilea, care va avea loc pe 7 mai.

19.04.2017

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu