Magie si vrajitorie

Adaugat la data iulie 19, 2011 cu 4 comentarii

[FMP]http://sperantaftp2.crestin.tv:81/perspective2/Magie si vrajitorie.flv[/FMP]

5.469 Comentarii

  1. Batrinul stie multe lucruri findca o invatat si o citit multe carti de toate felurile, dar ii lipseste adevarul Lui Dumnezeu si din Dunezeu,trebuie ca sa poata vorbi adevarul lui Isus care lo vorbit El; adevarata nastere din nou din Dumnezeu din apa si din Duh,cei nascuti din carne este carne,cei nascut din duh este duh; Dumnezeul este Duh,si lui traebuie sane inchina in duh si adevar ,astvel de inchinetori iubeste Dumnezeul,in numle Domnului Isus Hristos amin Dumnezeul sa ne ajuta amin

  2. Domnul Dumitrascu, avand in vedere vremurile acestea pe care le traim, ar fi bine, ca sa fie discutate cat mai mult aceste subiecte. Oamenii sunt confuzi, considerand ca superstitia face parte din credinta.
    Face parte -din pacate, din gandirea ancestrala, ca sa spunem, asa ca este greu de tratat acest subiect. In ce fel au fost distorsionate adevarurile. Efectiv, gandire distorsionata.
    Va felicit, desi subiectele comporta discutii polemice, taxati in mod inteligent inadvertentele. Ajutati oamenii sa scape de aceasta exaltare limbica, din care este exclusa gandirea. Propovaduiti Biblia! Succes si binecuvantari!

  3. Eu nu cred ca domnul moderator vorbeste prea mult. In plus chiar este o placere sa-l asculti. E normal sa discute subiectul propus doar nu este acolo doar pentru a pune intrebari iar invitatul sa raspunda.

  4. Domnule moderator , un mic sfat: sa lasati invitatii sa vorbeasca mai mult si d-voastra mai putin , acesta e rolul invitatului, si acela e rolul dumneavastra. Multumesc

Lasa un comentariu