Jurnal de credinta: povestea lui Denis Urucu

Adaugat la data noiembrie 01, 2013 cu 3 comentarii

Adevarata valoare a vietii unui om o poti cunoaste cu adevarat atunci cand este pe cale de a fi pierduta. Emisiunea Jurnal de credinta de azi, 1 noiembrie, de la ora 21.00, va invita sa va implicati personal in salvarea vietii unui copil.

Urmariti povestea lui Denis Urucu, un baietel pus la grea incercare de o boala necrutatoare: o tumoare neurocerebrala. Pentru a beneficia de o interventie chirurgicala in Germania, el are nevoie de suma de 50.000 de euro.

Denis Urucu01

Tot pentru Denis, maine, 2 noiembrie, va avea loc un concert umanitar sustinut de Corul de copii Dynamis si de solista Alina Dobrica, la care vor mai participa micile soliste Anelisse si Beatrice Craciun, precum si grupul barbatesc Vox Dei.

Concertul se desfasoara incepand cu ora 17.00 in Biserica Adventista Alexandria nr. 1, str.Avocat Alexandru Colfescu, nr. 74.

Daca doriti sa contribuiti la salvarea lui, puteti face o donatie in conturile de mai jos:

Urucu Carmen Mihaela
Cont in lei: RO 37 BRDE 350 SV 223 324 635 00
Cont in euro: RO 91 BRDE 410 SV 981 202 841 00 Swift Code BRDEROBU

5.436 Comentarii

  1. As vrea sa fac o donatie pentru Denis si am nevoie de adresa beneficiarului de cont, d-na Urucu Carmen Mihaela. Cred ca ar trebui facuta publica, pentru usurarea donatiilor, intrucat multe banci o cer pentru transferul de bani. Intre timp, ati putea sa mi-o trimiteti prin email? Am putea avea si alte vesti despre Denis? Multumesc frumos.

  2. Buna, as dori sa stiu de cati bani mai are nevoie Denis, as vrea sa fac si eu o donatie!

  3. As vrea sa fac si eu donatie si imi trebuie adresa,mi-o cere banca.Mi-o puteti scrie pe mail;multumesc.

Lasa un comentariu