Jurnal de credinta, Nicu Butoi – 07 02 2014

Adaugat la data februarie 07, 2014 cu 4 comentarii

5.419 Comentarii

  1. Si inca ceva….1. Emisiunea respectiva nu era o predica. 2.nu stiu cat ii intereseaza pe stimatii telespectatori si iternauti parerea dvs patetica de cineva care isi spune opinia despre o emisiune…..caracterizarile pastratile pt sotul dvs daca aveti asa ceva….si inca ceva..de ce am impresia ca numele pe care il folositi este fictiv si anumite expresii din jalnicul dvs comentariu imi sunt cunoscute!

  2. Mult stimata ceteteana Costescu Gabriela Monica,daca acesta este numele dumneavoastra real………dupa cum prost ati remarcat nu am facut nici o remarca ostila in emisiunea respectiva. Ma asteptam ca postul “nostru”de televiziune sa imi raspunda la comentariul meu dar daca dvs . sunteti avocatul dansilor onest nu este nici o problema. Inainte sa raspund comentariului dvs amabil, vreau sa multumesc dnei Lospa pentru emisiunile de dupa 9 februarie, fara nici cele mai mici tente politice.Problemele mele daca ati citit cu atentie au fost implicarea unui politician(credeti ca daca nu s-au pronuntat nume conform legii CNA nu era vorba de V .P….era la mintea cocosului)intro emisiune crestina si reactia pastorului Butoi. Cum noi crestinii nu vrem implicarea statului(politicii)in religie nici noi nu ar trebuii sa bagam politica in emisiunile unui post crestin. Daca dumeeavoastra considerati acestea ostilitate ok.

  3. Urmăresc toate posturile de televiziune nu doar SPERANŢA şi îmi place mult să ascult predicile pastorilor, luând tot ce zideşte sufleteşte, pentru mine. În comentariul anterior al cetăţeanului Voinea Valentin Tiberiu am depistat ostilitate în ceea ce e doar o fină comparaţie cu plagiatul. NU S-A DAT NICI UN NUME. nu uitaţi că trăim în lumea aceasta pe care nu noi am ales-o. Putem alege însă cum să trăim frumos. Aşa că, pot lua exemple bune şi dintr-o predică şi dintr-o oarecare ştire a oricărui post TV. Cetăţeanul Voinea este EL ÎNSUŞI în ceea ce a scris şi nu-mi place acest tip de om. Este original de ostil. Aşa îşi dă omul arama pe faţă. Masca. Aşa-i că am dreptul la opinii?

  4. dragi prodocatori ai postului Speranta TV vineri seara(7 feb, ) bucurandu-ma se binemeritatul Sabat dupa o saptamana de munca si zbucium ,am urmarit fericit emisiunile postului “nostru” de televiziune savurand cu bucurie programele prezentate.Dar cum nimic nu tine mult la noi , la inceputul emisiunii Jurnal de credinta am inchis calculatorul in urma unui scurt dialog purtat de prezentatoarea si invitatul din platou…..imi voi permite sa’ plagiez ‘ scurtul dialog ;B.L…..in zona politica s-au petrecut niste lucruri destul de neplacute…N.B….chestia asta cu copy paste am auzit …da B.L.oamenii au fost confruntati cu faptul ca au cam copiat,nu au fost destul de originalisi si-au obtinut chiar diplome de doctorat de loc originale…N.B….DOAMNE FERESTE ! B.L. da asa este …. 1.subiectul era foarte original ca m-am saturat de el la posturile tv…..fiind vorba de primul ministru Victor Ponta nu stiu ce cauta aceasta referire la el in SABAT la emisiunea CRESTINA JURNAL DE CREDINTA probabil ca B.L.a vrut sa fie originala dand o mica tenta politica emisiunii….2 reactia pastorului N.B…..DOAMNE FERESTE !…..isi avea locul aceasta replica aici din gura unui pastor?….eu stiu ca aceasta expresie folosita cu prea mare usurinta este o calcare a poruncii a 3 a… in concluzie va rog ca un post crestin sa incercati sa nu mai amectecati politicul in emisiunile dumneavoastra……..macar in SABAT

Lasa un comentariu