Jurnal de credinta – Arthur Tolan – 15.04.2016

Adaugat la data aprilie 15, 2016 cu 4 comentarii

5.419 Comentarii

 1. Impresionant, destin.dr.arthur tolan am fost colegi in sc.elemetara ,ascultand pe tv speranta youtube confesiunea destinului si a credintei…cunoscandu-va totodata din anii copilariei unde eram colegi de clasa si parteneri in spectacole de dans si piese de teatru organizate in scoala,analizand retrospectiv startul tau ai fost de pe atunci un ALES , un HARAZIT, un coleg elev eminent si un caracter sociabil deloc
  ingamfat sau egoist, intotdeauna tolerant se stia ca esti educat din familie in credinta crestina atat tu cat si fratii tai .Erati copii model in scoala.Ai fost pt generatia clasei noastre etalon de urmat.Reusitele de la liceu si facultatea ce le-ai urmat au fost o mandrie pt noi colegi tai de scoala gimnaziala.Poate ca generatia noastra a fost mai norocoasa in sensul ca am fost in ciuda debutului comunist inca o generatie crescuta in familii cu frica de Dumnezeu si in credinta traditionala a respectarii acestor valori ce au tinut atata timp Romania sa suporte greutatile acelor represiuni nevazute dar omniprezente , supuse in familie pe soptite sau din priviri ca subiecte tabu .Oricum au fost vremuri cartelate la paine, la lapte si restrictii pe care parintii nici nu incercau sa ne opreasca din avantul de juraminte pionieresti si legaminte cantate in cor..convinsi de un destin comunist.In ciuda atator porniri de formare de ” om nou ” radacinile noastre ca oameni au ramas bine infipte in pamantul bun roditor. Ma bucur sa constat ca educatia din Romania
  din “vladitele” (cum ne alinta diriginta Lipan) au dat rod bun de romani neaosi cu frica deDomnul ba mai presus de asta cu o desavarsita responsabilitate si absoulua convingere filozofica crestina. E posibil ca sa fim nascuti in anul 1955 sub un semn astral norocos ce ne-a dat un plus de noroc si binecuvantare in destine ca sa traim impacati a da lumii oricat de la noi spre binele nostru si al tuturor fara sa ne plangem de sacrificiile ce le facem ca pe o implinire binecuvantata si impacati cu noi insine in pace , precum oaia ce isi sacrifica lina an de an si laptele si chiar si miei si chiar si viata pt consumul domnilor. 🙂 de la oras.
  Esti o revelatie in prelegerile tale , in destinul pe care-l accepti cu atata fericire pt implinirea ta, pe care poate ai omis pe ici si colo tot adevarul , este ca si cum ai fi facut o analiza destinului un rezumat. Ma bucur ca ai vazut viata ca o perspectiva de a invinge de a fi propriul tau campionat viata asta.Un invingator, un” leader”.Imi place foarte mult cum iti descrii propria lupta cu viata , cu sansa vietii ,poate ca desi dramatice clipele acelea pentru tine, in viziunea mea le consider ca viata ti-a fost de fapt datoare la cat de bun copil ai fost cat de silitor , cat de sarmant si strengar totodata.
  Dar DA un daaaaaaa absolut ca le -ai meritat pt ca inca de cand erai un copil erai un salvator in clasa , salvand colegii ce eram mai nesiguri, sovaitori, timizi sau molai, raspunzand la ore sigur pe tine, bine pregatit si voluntar.
  Un copil candid, eminent, modest dar campion de atunci.Un invingator cert. Tolan era salvatorul , initiatoru,l erai in TOP for ever.Multuesc ca mi-ai fost coleg de clasa ! Si multumita sa te revad pe internet in discursurile din INTERCER care au elogventa si claritarea desavarsita de a face cunoscut cuvantul Lui si iubirea lui fata de om.Amin.

 2. Gustați şi vedeți cât de bun este Dumnezeu. Începutul ( noiembrie 2015) experienței de familie .prin voia lui Dumnezeu rezolvată. Da Bun este Domnul. A doua experiență de familie 10.10.2016 . Suntem în aşteptare să vedem cât de bun este ca mai înainte. Slava Sa să fie înălțată indiferent cum decurg lucrurile, dar darul pocăinței şi în redevii să rămână de partea noastră şi a tuturor.

 3. MINUNI !

  DUMNEZEU ( POATE ) FACE MINUNI PENTRU CEI CREDINCIOSI CARE, STIU SA CEARA , STIU SA SPERE , STIU SA CREADA.

 4. SLAVĂ LUI DUMNTZEU PENTRU ACETE EXPERIENȚE CUTREMORĂTOARE CARE LEA AVUT FRATELE ARTUR TOLAN DOMNUL SĂL BINECUVÎNTEZE ÎN VIITOR ȘI SĂL CONDUCĂ PÎNĂ ÎN VEȘNICII SĂ NE VEDEM CU ISUS ÎN VEȘNICII ALILUIA AMIN

Lasa un comentariu