Jurnal de credinta – 14.06.2013

Adaugat la data iunie 15, 2013 cu 4 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/jurnal3/Virgil Peicu 2.mp4[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. Sunt tot mai convinsa ( din experienta personala si a multora,auzite,citit e,vazute) ca suferintele lui Iov sunt traite de oameni intr- o masura mai mare sau mai mica,dar exista……nu doar in paginile Scripturii !
  Ma inclin in fata d- lui Virgil Peicu pentru demnitatea cu care isi ” petrece” suferinta,durerea si neputintele ! Doar o credinta traita si testata de-a lungul anilor, l au ajutat sa reziste,sa se increada si sa spere in vindecarea oferita de Tatal nostru ! Ne-ati incurajat mult in aceasta emisiune si pe noi,cei mai putin curajosi decat d-vs si va multumim ! Va doresc din toata inima,sa aveti parte de o insanatosire totala, pentru ca sunteti iubit si multi sunt cei care inca mai au nevoie de ajutorul d-vs,atat de pretios! Multa binecuvantare de SUS!

 2. Ascult si privesc orice experienta de pe paginile “jurnalului de credinta” cu mintea si inima patrunse de Duhul lui Dumnezeu. El razbate, da putere si autenticitate venite de dincolo de lumea noastra. Domnului Îi place orice orice experienta care dovedeste cât de mult este El interesat de binele nostru si de faptul ca nu El este responsabil de suferinta care îi atinge chiar si pe copiii Sai. Totusi, El suferintele noastre le-a purtat…Si când sti ca si suferinta ta a fost acolo, asupra Lui parca nu te mai doare nimic! Ii multumesc pastorului Peicu pentru împartasirea celor traite! Ma rog pentru ca Domnul sa-Si întinda bunatatea si iubirea în continuare asupra întregii lui fiinte. Domnul este bun!!!!
  Multumesc Beatrice pentru emisiunea binecuvantata pe care o pui la dispozitia multora!
  Domnul sa te binecuvânteze!

 3. Impresionant! o gandire revolutionara,care te face sa privesti cu alti ochi suferinta.Dumnezeu sa va binecuvinteze, pastore Peicu si va multumesc pentru speranta si curajul insuflate in modul meu de gandire, vis-a-vis de suferinta.
  Felicitari doamnei B. Lospa. Din punctul meu de vedere, ‘Jurnal de credinta’,este o emisiune de exceptie. Mult succes in continuare.

 4. Cum sa nu lasi un comentariu la un asemenea subiect !! dar ce comentariu ? pt ca nu sunt cuvinte !!! asa cum a spus dna B. Lospa un exemplu de credinta , de mare credinta in lucrurile care nu se vad ! Si totusi dl pastor V Peicu L-a vazut pe cel care i-a promis ca nu v-a muri pentru ca v-a avea multe de facut in viata dansului de copil al lui Dumnezeu.Sanatate multa va doresc dl pastor si slavit sa fie acel Dumnezeu care este la dreapta, la stanga, in fata si spatele nostru in tot timpul !

Lasa un comentariu