Joi, 26 decembrie, la Speranta TV

Adaugat la data decembrie 25, 2013 cu niciun comentariu

Îți prezentăm mai jos recomandările noastre pentru joi, 26 decembrie.

Dis de dimineață, de la ora 7.00, poți urmări în reluare filmul documentar „Jan Hus”.

De la ora 12.00, vei urmări în reluare concertul susținut pe scena Filarmonicii din Ploiești de Corul Fideles Domini și de formația Pro Nobile, sub bagheta dirijorului Mihai Nae.

Iar de la ora 14.00 va fi transmisă tot în reluare Gala laureaților Vreau să cânt.

jwDe la ora 19.00 îți propunem un film documentar despre reformatorul John Wycliff. Filmul focalizează asupra ultimilor ani ai vieții sale, în care au avut loc desprinderea sa din Biserica Catolică, realizând traducerea Bibliei în limba engleză.

De la ora 20.30, ți-am pregătit două concerte. Primul dintre ele, „Noaptea Speranței”, este un recital al Orchestrei de clopote a Institutului Teologic Adventist împreună cu violonista Sara Stroici și pianistul Adrian Stroici, care a avut loc în Sala Oglinzilor a Forului German de la Sibiu. Veți asculta lucrări de J.S. Bach, F.M. Bartholdy, F.X. Gruber, D. Kiriac, A. Vivaldi, J. Sinclaier și de alți compozitori.

În continuare, poți urmări concertul de muzică religioasă susținut la Sala Dalles din București de formația corală Înger Alb și de grupul vocal Bel Canto. Cele două concerte pot fi urmărite în reluare pe 27 decembrie, de la ora 8.00 dimineața.

Foto: hcu.edu

5.491 Comentarii

Lasa un comentariu