Ivanică Gabriel – 07.05.2012

Adaugat la data mai 09, 2012 cu 4 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/succes3/Ivanica Gabriel.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Un om de exceptie. Ii multumesc din tot sufletul pentru tot ce a facut. Acum am o viata normala. stiu ca suna ciudat cuvantul normal, dar o persoana care a trait in crize insuportabile, dureri stie ce inseamna a iti dori o viata normala. II DORESC MULTA SANATATE SI II MULTUMESC DIN TOATA INIMA.

  2. Un om minunat,pot spune OMUL LUI DUMNEZEU!Ma rog la Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa poata salva cati mai multi oameni,pt.ca ceea ce face dumnealui e un lucru minunat,e ca si cum te-ai naste a doua oara.Va multumesc pt.tot ce ati facut pt.mine!

  3. Ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am cunoscut pe aces om deosebit in persoana Domnului Doctor Ivanica ,care mi-a operat fetita de 4ani si 8 luni in data de 14 mai 2012 si sintem bine.
    DUMNEZEU SA IL BINECUVINTEZE IN CONTINUARE PE ACEST DOMNUL DOCTOR IVANICA,CARE PE LINGA FAPTUL CA ESTE UN MEDIC DEOSEBIT ESTE SI UN OM DEOSEBIT……….

  4. Un reportaj foarte bun, m-a impresionat! Sunt bucuroasa ca mai exista si astfel de medici in Romania. Mult succes in continuare!

Lasa un comentariu