Ispăşirea: jertfa de curăţire – 29.10.2013

Adaugat la data octombrie 31, 2013 cu 4 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/scoala3/2013-IV st 5.mp4[/FMP]

5.491 Comentarii

 1. Apreciez f mult comentariile celor prezenti la aceasta tema exceptionala.Ar fi de dorit si necesar ca in arhiva sa apara emisiunea inaintea zilei de vineri pt cei care in timpul saptamanii nu au putut urmari difuzarea ei.Cu multumiri si mult succes in continuare!!!!!

 2. Buna ziua,
  As dori sa va intreb care este motivul pentru care nu se poate posta in Arhiva, in timp util, inregistrarea saptamanala a emisiunii Scoala Cuvantului. Din nefericire, nu toti suntem reusim sa urmarim emisiunea la ora la care se desfasoara. Chiar si pentru cei care urmarsc emisiunea, este o nevoie sa existe o inregistrare in Arhiva, pentru a putea sa asculte din nou. Ne intrebam cu totii DE CE ACEASTA INREGISTRARE INTARZIE SA APARA. De exemplu, astazi este vineri si inca nu avem emisiunea in Arhiva, desi au trecut cateva zile de la emiterea ei pe post. Avem nevoie sa gasim aceasta emisiune in Arhiva NU IN ULTIMA ZI – VINERI, ci imediat dupa ziua in care s-a emis pe post. Avem nevoie de aceasta prezentare a Studiilor biblice ! Suntem foarte multi membri azs, in tara si peste hotare, care urmarim aceasta emisiune.

  As dori un raspuns pentru clarificare.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Lorena

 3. In fiecare saptamana, astept ”cu sufletul la gura” postarea videoclipului. Cu toata pretuirea pentru dumneavoastra, imi exprim nemultumirea pentru intarzierea neexplicabila.
  Fiti binecuvantati!

 4. ce oameni destepti, dumnezeu sa va binecuvinteze
  de la madrid

Lasa un comentariu