Iohannis convoacă partidele la consultări pentru a fi puse în practică temele adoptate la referendum

Adaugat la data mai 31, 2019 cu niciun comentariu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va chema partidele săptămâna viitoare marţi şi miercuri la consultări, la Cotroceni, pentru a putea transpune în legislaţie ceea ce au votat românii la referendumul pe justiţie din 26 mai.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu îl va numi pe Titus Corlăţean vicepremier, aşa cum a cerut PSD, numindu-l “artizanul catastrofei de la alegerile din 2014”, iar legat de celelalte trei propuneri de miniştri a spus că va reveni cu altă ocazie.

“Am primit propuneri pentru miniştri. Celelalte le discutăm cu altă ocazie. Imaginaţi-vă că PSD mi l-a propus pe dl Corlăţean- artizanul catastrofei de la alegerile din 2014. Nu-i suficient că PSD şi-a bătut joc de români în 2014, că şi-a bătut joc de români în 2019, îndrăzneşte să mi-l propună pe artizantul catastrofei de la alegerile din 2014. Mi se pare o alegere total nepotrivită şi pot să vă spun că propunerea va fi clar respinsă. Titusi Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Titus Corlăţean a fost ministru de Externe în cabinetul Ponta, în anul 2014, atunci când românii din Diaspora au stat la rând pentru a vota în cadrul alegerilor prezidenţiale.

Titus Corlăţean a fost propus, de către premierul Viorica Dăncilă, pentru a ocupa funcţia de vicepremier.

31.05.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu