“Întâlniri cu animalele”, un nou serial documentar la Speranta TV

Adaugat la data mai 01, 2014 cu niciun comentariu

„Întâlniri cu animalele” (Animal Encounters) este o serie de clipuri video de înaltă calitate, care prezintă în special unsprezece animale sălbatice. Puteți urmări acest documentar timp de 11 saptamani, in fiecare vineri, de la ora 19.30, la Speranța TV.

Animal Encounters 3Animal Encounters („Întâlniri cu animalele”) este un nou documentar incitant despre natură, găzduit de trei femei: Gabi din Germania, Kezia din Kenya și Cassila din Brazilia. În cadrul fiecărui episod acestea împărtășesc experiențele trăite în timp ce cunosc creația lui Dumnezeu. Ele întâlnesc alți oameni care s-au apropiat de Creatorul lor în timp ce ajutau la salvarea și hrănirea animalelor care au rămas orfane din cauza vânătorilor, au fost rănite în sălbăticie, au fost abandonate de stăpânii lor, sau sunt amenințate din cauza deteriorării mediului.”

AnimalEncounters.tv este un site oficial al Bisericii Adventiste mondiale. „Am descoperit acest site astăzi, și este o plăcere să împărtășesc aceste informații”, a declarat Pietro Copiz, fost director al departamentului educație în Diviziunea Inter-Europa. „Desigur , puteți afla mai multe explorând site-ul. Din moment ce fiecare episod durează aproape o jumătate de oră, există o mulțime de lucruri ce pot fi văzute. Este util să ai la dispoziție o astfel de comoară”, conchide Pietro Copiz.

Simțiți-vă liberi să împărtășiți aceste informații prin intermediul Facebook, Twitter sau al altor mijloace, pentru a oferi unui număr mai mare de persoane posibilitatea de a se bucura și de acest aspect al creației.

CD-EUDNews, Pietro Copiz
Traducere: adventist.ro

 

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu