Institutul Teologic Adventist la Speranta TV

Adaugat la data iunie 21, 2013 cu 1 comentariu

ITA-02

Foto: Institutul Teologic Adventist

Poate ca v-ati intrebat: Este scump sa studiezi la Institutul Teologic Adventist din Cernica? Care este calitatea si valoarea profesorilor de la Institutul Teologic Adventist? Dupa ce voi absolvi la Cernica, unde voi lucra? Sunt valabile diplomele obtinute in urma studiilor la Institutul Teologic Aventist? De ce as alege sa studiez la Cernica intr-un program de studii oferit si de o alta universitate din orasul meu?

Veti primi raspunsuri la aceste intrebari, precum si alte informatii despre Institutul Teologic Adventist, in cadrul emisiunii BISERICA IN ACTIUNE difuzata la Speranta TV, vineri 21 iunie ora 20.00

Din anul 1924, de cand Institutul Teologic Adventist si-a deschis portile, au absolvit mai mult de 1500 de studenti. Iata ce scrie in Declaratia de misiune: “Chemat la existenta de Dumnezeu, cladit pe Sfanta Scriptura si ridicat pe temelia pusa de inaintasi, Institutul Teologic Adventist are menirea de a forma oameni care sa reflecte caracterul divin in viata lor si sa se dedice servirii Mantuitorului.”

In prezent, oferta de studii de licenta cuprinde patru programe: Teologie Adventista Pastorala, Asistenta Sociala, Limba si Literatura Romana – Limba si Literarura Engleza si Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar. Pentru mai mult informatii, urmariti la Speranta TV emisiunea BISERICA IN ACTIUNE de vineri, 21 iunie ora 20.00.

5.491 Comentarii

  1. îmi place.

Lasa un comentariu