Inscrieri pentru proiectul misionar “Student Valdenz”

Adaugat la data iunie 02, 2011 cu 1 comentariu

Data limită de înscriere: 15 iunie!

Ajuns la a treia ediție, proiectul misionar Student Valdenz invită și anul acesta tineri pasionați de misiune și dornici de slujire. Dacă dorești să dedici o vară din viața ta pentru misiune, merită să te înscrii în acest proiect!

Evanghelizarea cu literatură împletită cu slujirea medicală reprezintă poate cel mai avantajos și sănătos mod în care să-ți petreci trei săptămâni din vacanța ta de vară.

Dacă slujirea semenilor este ceea ce îți dorești de mult, atât pentru aprofundarea experienței tale personale cu Dumnezeu, cât și pentru a aduce o rază de speranță pentru mulți, provocarea pe care o lansăm din nou anul acesta poate reprezenta chemarea lui Dumnezeu pentru tine. Daca o vei accepta, urmarea va fi un șir de experiențe fascinante și vei fi încântat(ă) de providența și călăuzirea lui Dumnezeu.

Dincolo de beneficiile pe care oamenii din toate straturile sociale le vor avea în urma implicării tale, cel mai câștigat vei fi chiar tu. Fiecare zi va constitui o motivație pentru a crește și a fi mai bun decât ieri în ceea ce privește: timpul de comuniune cu Dumnezeu, relația cu colegii și răbdarea față de oameni. Mulți dintre noii prieteni pe care ți-i vei face îți vor ține companie toată veșnicia. Ce zici, accepți provocarea?

Pentru mai multe detalii:

www.studentvaldenz.ro
Email: studentvaldenz [@] yahoo . com.
Telefon: 0740 16.90.56 sau 0769.00.17.86.

5.490 Comentarii

  1. Prin aceasta misiune vreau sa ii dedica cuvantul de lauda si PreaMarire pentrul Domnul nostru Iisus Hristos care este poarta luminii,adevarului si speranta vietii vesnice caci prin sacrificiul Sau suprem pt noi cei cazuti in pacat suntem curati si avem cale deschisa spre Tatal Ceresc in adevar si lumina.Amin

Lasa un comentariu