Inscrie-te la concursul biblic Cercetati Scripturile

Adaugat la data iunie 13, 2011 cu 22 comentarii

In fiecare sambata seara de la ora 21:00, la SperantaTV se difuzeaza emisiunea Cercetati Scripturile. Probabil multi dintre telespectatorii postului SperantaTV s-au obisnuit cu formatul acestei emisiuni.

Daca doriti sa va inscrieti la emisiunea Cercetati Scripturile, puteti trimite un e-mail cu datele dvs. de contact la adresa: cercetatiscripturile@sperantatv.ro sau completati datele dvs. in urmatorul formular de contact:

[contact-form 4 “concurs”]

5.491 Comentarii

 1. Apreciez emisiunea dumneavoastra frate Liviu Dumitrescu ..!! si ma rog ca DUMNEZEU sa va inzestreze cu intelepciune si calauzirea Duhul Sfant sa va calauzeasca in continuare . ! Urmaresc de putin timp emisiunea dumneavoastra si chiar ma bucur ca exista si in tara noastra astfel de emisiuni care sunt rezultatul provocari a Domnului ISUS din Ioan cap 5 ver 39 .. As vrea sa fac o mica observatie in legatura cu emisiunea din data de 09.02.2013 : nu mi se pare corect ca sora Eufrosina sa repete acelasi raspuns ce primul concurect a raspuns corect ,si in schimb sora a ridicat cu mana alt raspuns , ca atare sora sa spuna ( aaa DA , m-am incurcat 🙂 ) de ce acolo unde nu era sigura tragia cu ochiul ba in stanga, ba in dreapta ,si ridica ultima mina cu raspunsul A.B.C ? ……abiea atunci cand era sigura pe raspuns ridica prima ,si ridica acea pancarda cu raspunsul mai sus ca totii concurenti ..mi se pare corect ,asa cum probabil e si regula jocului sa notati ca raspuns corect sau gresit ceea ce concurenti si-au exprimat prin acel raspuns de A.B C . ….. atunci cand dai examen ptr obtinera unui permis auto si ai bifat cateva raspunsuri gresit , chiar daca ti-ai dat seama atunci cand te-ai uitat mai atent nu mai poti face nimic ! ramane sa-ti asumi esecul si eventual sa te mai pui cu burta pe carte .As vrea sa ma iertati ptr aceasta interventie sugerandu-va emisiuni moderate cat mai corect !

 2. Iar raspunsul este:a

 3. doresc sa va adresez o intrebare:

  1.COMFORM 2 Cronici in ce capitol scrie urmatorul verset:,,A doua zii au pornit disdedimineata spre pustia Tecoa.La plecarea lor Iosafat a zis:…”

  a.20 b.21 c.nu exista acest verset

 4. Pentru emisiune din 26.01.2013.(Cu scuzele de rigoare),Concurentul IACOB a avut 27 de raspunsuri corecte nu 28. Urmaresc toate emisiunile imi place si va felicit pentru aceasta.Poate vreodata o sa ne intalnim pe la pupitre.

 5. pace fratilor va rog din suflet spunetimi si mie cum ma inscriu ca vreau si eu sa studiez biblia. va rog ajutati-ma frati mei

 6. salutare

 7. stimati domni,desi imi place emisiunea in sine,vreau sa va spun ca se fac greseli din partea moderatorului.Chiar daca dansul e cam zeflemist si vorbeste cam flegmatic cu concurentii,dansul in emisiunea din 29.09.2012.a avut 3(trei) greseli de unde a declasat trei concurenti..Intrebarea 18,in Luca scrie intristati,iar in Matei scrie obositi.la intrebarea 23,era2Cronici4,6 nu 4,9.si la intrebarea 24.covoarele erau din par de capra nu de camila cum zicea domnul Dumitrascu.

 8. Farte uimitor,a dori să studiezi Biblia,dar este mai uimitor de o a-împlini,Doamne ajută,Doamne dă izbîndă.

 9. imi place foarte mult iti verifici cunostintele vreau sa vin si eu am 13 ani

 10. vreau sa ma inscriu la emisiunea cercetati scripturile .

 11. as dori sa studiez mai profund biblia sa pot raspunde intrebarilor semenilor despre isus

 12. Ferice de cine citeste si traieste conform Sfintelor Scripturi. Avem nevoie sa citim, sa cercetam Sfanta Scriptura,tot asa cum avem nevoie sa mancam paine in fiecare zi. Dar avem nevoie sa o si traim, adica sa practica sfaturile din Sfanta Scriptura. Dumnezeu ne promite ajutorul Sau pentru a trai asa cum asteapta El de la noi.

 13. Cu mii de scuze, dar Adonia nu a murit in timpul vietii lui David pentru ca s-a autointitulat imparat, ci dupa moartea acestuia,pentru ca i-a cerut Bat-Sebei sa il roage pe Solomon sa-i dea de nevasta pe Abisag,Sunamita(fata, care l-a incalzit pe imparatul David).Va multumesc si inca o data imi cer scuze pentru corectura.

 14. Foarte bun concursul mergeti inainte Domnul cu voi.

 15. Biblia este lumina vieti noastre ,mi-ar face placere sa discutam despre promisiunile lui Dumnezeu, liw_cipp_79@yahoo.com

 16. Vreau sa invat de la voi

 17. pace tuturor.de moment traiesc in madrid.am fost crestin ortodox pana anul trecut in decembrie cand m-am botezat ca adventist de ziua a saptea.sabatul trecut am vazut pentru prima data emisiunea dumneavoastra si a fost interesanta.ma bucur ca se studiaza si in direct.dar in seara asta nu pot sa va urmaresc pentru ca nu mai am cablu.DUMNEZEU sa va binecutanteze pentru ce faceti pentru noi.sabat placut in continuare.

 18. as dori sa studiez ma aprofundat biblia

 19. foarte frumoasa emisiune.domnul sa va binecuvinteze pe toti

 20. imi place sa fiu cu voi

 21. sunt un baiat de 13 ani si le-am urmarit pe toate.
  imi place mult de tot vreau sa vin si eu cand o sa implinesc 14 ani

 22. buna seara ma numesc ecaterina hıncu sınt din republica Moldova ın prezent locuesc ın İstanbul şi aş dori sa cercetez mai aprofund scriptura, fiindca sfırşitul se apropie şi desigur va trebui sa dam socoteala pentru tot ce am facut, sınt f. ıncurcata ın privinta aceasta…

Lasa un comentariu