În pas cu fericirea (VI) – 16.02.2012

Adaugat la data februarie 17, 2012 cu 12 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/fericirea3/6.flv[/FMP]

5.469 Comentarii

 1. Da Cristian , sunt colegul tau de liceu,asa cum am spus. Nu ma simt asa cum ai spus,pentruca , am depasit demult barierele rautatilor tale si lipsa bunului simt pe care-l aveai si in liceu;Tu stii de fapt ca nu mint, si mai stii ca asta e adevarul .Bine ar fi sa stai de-oparte si sa lasi( asa cum ti-am recomandat )pe altii compatibili cu principiile si cu bunul simt sa cante si sa reprezinte biserica AZS.TU NU MAI ESTI COMPATIBIL DEMULT. Ca te-a ridicat si promovat “un om mare “,……= 0 !! Am aflat asta de aici de departe de unde sunt .Lumea e mica si internetul mare .Stiu totul ; deoarece sunt in mijlocul romanilor care au trecut mari si oceane. ! apropos ;ce-ti mai face fetita?!Cu bine. colegul de liceu !

 2. Stimatei comentatori. Nu am stiut de discutia de pe acest site cu privire la mine, eu sunt motivul discutiei, si ma face oarecum sa-mi pun niste semne de intrebare. Am vazut atata patima, atat pro cat si contra, fata de felul cum am cantat, ce tigari fumez si multe altele. As vrea sa-l cunosc pe fostul meu coleg, Ovidiu, nu mi-l aduc aminte, poate a fost genul inodor, incolor, insipid. Baieti, vreau sa lamuresc ceva, eu nu mai sunt membru al distinsei dumneavoastra biserici, intr-adevar fumez dar temelia credintei dumneavoastra-biblia nu imi interzice, daca dumnezeu a dat sansa omului sa aleaga intre bine si rau de ce nu ma lasati voi sa aleg ce cred de cuviinta? In al-II-lea rand- eu nu mai cant in biserica decat cand sunt solicitat. In al -III-lea rand, ce am reusit eu in viata am reusit pe munca si cu sprijin de la dumnezeu si un om mare care m-a promovat. Faceti ceva mai bun, conform cu crezul vostru, nu mai pierdeti vremea cu barfa.

 3. DA ,sunt de acord cu ce spune cel de mai sus. e sincer, asta -i este statutul,nu neaga ;dar, la momentul actual este cel mai bun pianist.(nu stiu daca din judet dar de prin alte biserici de oras, asa este, CEL MAI BUN)Asta e parerea mea.LA nivel de advent. in TR. nu este altul mai bun.PUNCT!

 4. Domnule ”altul” , mă lași? de ce vezi paiul din ochiul altuia și nu vezi bârna din ochiul tau (care a devenit deja stâlp de telegraf) ? cel puțin el spune lucrurile în față, nu ca ”alții” pe ascuns !
  el vrea sa promoveze valorile adevarate, nu se bate in biserică ca ”alții” pe locul de dirijor și pianist !
  la momentul de față, garantez ca este cel mai bun profesor de pian din județ.
  cred că muriți de invidie…
  domnul ”unu” are dreptate totala.

 5. Domnule ” unu “, ma lasi ?…..cunosc acest personaj fr. bn…. inclusiv “succesurile ” lui ,la olimpiade,modul cum a fost numit in functia de Director , “meritele deosebite ” ,modul lui de exprimare in termeni elevati,( asta inseamna ca a citit mult) ha,ha !ba mai mult , si ce tigari fumeaza …mai vrei detalii ? iti mai dau ….,dar cu alta ocazie ! este si exclus (si voi il folositi in biserica la pian,in timp ce altii care stiu a canta , stau si-l asculta pe el si pe d-l . X…. care-l sustine……!

 6. Mai Ovidiu, eu il cunosc pe baiatul de care zici tu, ce spui e fals din mai multe aspecte, nu locul unde a facut e important. A obtinut rezultate deosebite in cariera didactica, premii la olimpiade si concursuri scolare, a fost la varsta de 29 de ani numit director de scoala plus ca e un tip care are citite pestre cateva mii de carti. tu faci vorbire goala, poate din invidie.

 7. Mai ” CERESTIN ” lasa-ma in pace, cu ce conservator a facut pianistul ! ha, ha ha!la F.F. la SPIRU HARET.Hai sa fim seriosi,,,, ca doar pe el il cunosc de cand eram colegi de liceu ….nu incercati sa duceti lumea in eroare cu pregatirea lui si cu politica lui portocalie-verde… si fata … nu a terminat CONSUL, chiar daca a facut in ELVETIA .Nu va mai dati in stamba laudandu-va cu studiile voastre. Sunt in biserica , tineri cu studii muzicale facute la facultatile de stat si nu se mai lauda ci demonstreaza.!Invata sa scrii corect romaneste,sa te exprimi si apoi apuca-te si scrie pe sitte ca te faci de ras .Te mai numesti si “CRESTIN”

 8. Alde p u t a, pianistul respectiv este absolvent de conservator, mimica nu are de a face cu cantatul, iar una din fete e absolventa de conservator in elvetia la canto. Voi stati si va uitati si dati verdicte, sunteti penibili.

 9. Să acordăm totuşi circumstanţe atenuante situaţiei de faţă, pianistul probabil că este începător, iar domnişoarele mai au mult de învăţat.

 10. Foarte frumos au cantat fetele.:) Si asta e o piesa chiar faina.. si interpretata frumos!

 11. Foarte frumoasa prezentarea pastorului GABRIEL MAURER !

 12. valeu,valeu,cine-i pianistul!!!!?cand a fost externat?????????de ce face asa?oare nu s-a gasit o cantare in cele peste 700 de imnuri .muzica sacra si alte colectii de imnuri adv.ca aceste d-soare sa le interpret.pacat.!!!macar nu au interpret. cum ar trebui.daca tot s-au afisat cu asemenea piesa.asta am auzit-o in catedrala catolica din IASI si bineinteles la mine in facultate la sectia canto ,dar interpretata……….asa cum trebuie

Lasa un comentariu