În pas cu fericirea (V) – 15.02.2012

Adaugat la data februarie 16, 2012 cu 8 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/fericirea3/5.flv[/FMP]

5.469 Comentarii

  1. Domnilor, cei care comentati aceste persoane ,inclusiv acest domn”CRESTIN ” mai bine v-ati lua timp si ati asculta mesajul acestei prelegeri(sau cum se numeste)si nu v-ati mai jigni si balacari pe acest sitte!Domnul “CRESTIN “are un limbaj de toata jena!?Ar fi mai bine sa va respectsti unii pe ceilalti. Daca nu va place cum canta ,nu ascultati ;dar nu jigniti…e fr. urat..DOMNUL nu vrea asa ceva (auzi limbaj; cretini )!E fr. urat !!!!!!!!!!! DOMNUL cu voi.

  2. Fratiori cre(s)tini, de fapt acelasi Nicolae=David c, voi nu mai vorbiti de domnisoara respectiva, voi prin ce v-ati afirmat? Sunt satul de alde voi in biserica asta la fel ca voi, asa e artistii ratati ca voi devin critici

  3. Primul comentariu este într-adevăr inspirat. Nu credeam să surprindă cineva realitatea atât de bine. Din p.d.v profesional, David C., are dreptate şi trebuie să privim cu toţii lucrurile în mod obiectiv. Aşa este, din câte cunosc, erau şi alte variante muzicale mai bune în zona aceea.

  4. Data viitoare, poate avem privilegiul de a va asculta pe dumneavoastra cantand!

  5. cristi,nu sunt dirij.de provincie gen,”sud”ci mai din N-V.Cunosc si cvarta perfecta si pe cea marita:si totodata mai nou am aflat si cine e d-soara ,: am aflat, ca nu este absolventa,cu drepturi depline, asa ca altii ;si ca este in ELVETIA?!,nu ma impresioneaza(nici macar nu am stiut pana nu ai postat tu).cu atat mai mult,asteptarile sunt mai mari!!!!!!!!Nu vreau sa fiu acid,dar asta e realitatea….!

  6. Pacat ca doi dintre cei mai talentati cantareti adventisti pe care ii avem nu sunt apreciati la adevarata lor valoare! Cuvantul “expirat” e cam nepoliticos, parerea mea. Dar ce stiu eu. Vili si Rebeca au voci de nota 10. Tot respectul 🙂

  7. David C., esti cumva un dirijoras de provincie care nu stie diferenta dintre cvarta perfecta sau cvarta marita si te pronunti despre cei 2? Domnisorica despre care te pronunti este absolventa a unui conservator din Elvetia specialitatea canto!

  8. cred ca Vili e cam expirat;si d-soara cu care a cantat, si-a cam inghitit nodul de cateva ori. daca pana acum nu s-a afirmat sa lase corurile sa cante si sa putem asculta o muzica mai de calitate!subiectul domnului MAURER a fost excelent si aproape de suflet.!

Lasa un comentariu