In obiectiv – Politica si credinta / Crestinismul de Craciun si de Paste / Credinta si omul modern / Pastele – atunci si acum – Invitat: Mihail Neamtu – realizator: Alexandru Natsis – 17.04.2023

Adaugat la data aprilie 17, 2023 cu niciun comentariu

În această ediție a emisiunii “În Obiectiv” de la SperantaTV, Alexandru Natsis dezbate alături de scriitorul și politicianul conservator Mihail Neamtu câteva subiecte de mare importanță în lumea contemporană. Primul subiect dezbătut este politica și credința, în care cei doi vor analiza modul în care valorile religioase influențează și sunt influențate de deciziile politice.

În continuare, discuția se îndreaptă către creștinismul de Crăciun și de Paște, două dintre cele mai importante sărbători creștine, și modul în care acestea au fost sărbătorite de-a lungul timpului și în diverse culturi.

Un alt subiect important abordat în emisiune este credința și omul modern, în care cei doi vor analiza rolul credinței în lumea contemporană și cum poate aceasta să îi ajute pe oameni să se integreze în societate și să își găsească un sens în viață.

Emisiunea se încheie cu discuția despre Paștele – atunci și acum, în care cei doi vor analiza modul în care această sărbătoare a fost sărbătorită de-a lungul timpului și în diverse culturi, dar și cum se sărbătorește astăzi și ce înseamnă pentru creștinii de pretutindeni.

În concluzie, “În Obiectiv” este o emisiune dezbătută cu pasiune și profesionalism de către Alexandru Natsis și invitatul său Mihail Neamtu, care ne oferă o privire asupra unor subiecte de mare importanță în lumea contemporană, precum politica și credința, creștinismul de Crăciun și de Paște, credința și omul modern și Paștele – atunci și acum.

5.491 Comentarii

Lasa un comentariu