Ediția specială cu Tiberiu Nica – Joi – ora 20.00, la Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Adaugat la data iulie 13, 2017 cu 5 comentarii

Ediția Specială transmisă în fiecare joi de la 20.00-22.00 la Speranța Tv, este o emisiune cu un format tip dezbatere interconfesională sau interreligioasă, care își propune să abordeze teme teologice, de actualitate și de interes general. Tiberiu Nica este realizatorul acestei emisiuni deosebit de apreciate de publicul aparținând diferitelor confesiuni religioase.

Scopul acestei emisiuni este acela de a prezenta adevăruri ale Scripturii într-o manieră elegantă, distinsă, elevată și racordată la problematici actuale, astfel încât Scriptura să nu pară o carte pentru vremuri de mult apuse, ci să-și găsească relevanța în contemporaneitate. Emisiunea nu are scopul de a converti pe cineva la o anumită denominațiune religioasă, ci acela de a aduce Scriptura mai aproape de omul modern, de a oferi un prilej de introspecție personală, de reflecție față de adevărurile revelate de către Dumnezeu, prin Cuvântul Său – valid și relevant pentru toate etapele istorice ale omenirii – și nu în ultimul rând, de a oferi o speranță oamenilor prin perspectiva veșnică pe care Dumnezeu o are de oferit tuturor oamenilor, perspectivă de care toți trebuie să fim conștienți.

Pentru a se asigura imparțialitatea cu privire la abordarea diferitelor teme, Speranța TV a ales colaborarea pentru această emisiune cu un producător din biserica ortodoxă, cunoscător al Scripturii, în persoana doamnei prof. Maria Pascu, care se ocupă de documentație și materialele prezentate.

Emisiunea impresionează prin echilibrul și decența discuțiilor dintre invitați, maniera elegantă, atractivă și documentată în care moderatorul coordonează dezbaterea, diversitatea argumentelor prezentate, varietatea tematicilor supuse dezbaterii și analizei, originalitatea abordării, ambientul plăcut și prietenos. Invitații – care aparțin diferitelor confesiuni religioase – sunt persoane publice, extrem de apreciate în mediile denominaționale la care aparțin – și nu numai, având importante contribuții în literatură, artă, etică, drept, media, teologie ș.a.

Puteți urmări dezbaterile ce au avut loc pâna acum în cadrul Ediției Speciale, accesând acest link:

http://www.sperantatv.ro/web/category/arhiva/editie-speciala/

sau, ACUM și pe youtube.com, accesând acest link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXw_-AgCC02i6_LADxW2cPBb1n9cNlftE

5.419 Comentarii

 1. BUNÁ SEARA!( Sint olga din ungaria)Am avut cancer,am mers la doctor…dupá multe rugáminte…A fost greu-doi ani de chin….
  DAR erau multi,care-mi spuneau,cá”Crestinii rámin la rugáminte,si Domnul scapá de boalá-dacá vrea”
  A trecut 12 ani si vá spun:nu stiu exact,ce este voia lui Dumnezeu in astfel de caz???
  Vá multumesc dacá-mi ráspundeti.

 2. Eu cred ca diavolul se aseaza in trupul omului care nu cunoaste invataturile lui Dumnezeu, si asa poate sa ispiteasca prietenii omului posedat..diavolul este langa noi la fel ca si Dumnezeu..acum depinde de cine vrem sa ascultam

 3. Domnule Nica at-i făcut emisiunea darului vorbii în alte limbi și nu cred că ați invitat pe nimeni cu acest dar de la Duhul Sfint nu este cinstit șinu ați comentat 1 corinteni 14 :2 căci omul vorbește taine lui Dumnezeu și nu oamenilor și Duhul Sfint dă daruri cum voiește si cui voiește și cind voiește deci nu cum vor oamenii indiferent de comfesiune.Ar fi fost o bucurie să să fiu și eu cu voi la această emisiune.

 4. Va felicit dl. Tiberiu Nica pentru emisiunile care le faceți.
  Sunt penticostal carismatic cu orientare non-denominational, ceea ce mă face să privesc din start emisiunile (intercofesionale și numai), liber fără prejudecati.
  Sunt emisiuni de o înaltă ținută creștină, fără mediere cu subtilități doctrinare.
  Asemenea emisiuni pun în evidenta valoarea diamantului numit CRESTINISM.
  Sincer sunteți bun în ceea ce faceți.
  Domnul sa va dea viziunea si resursele necesare sa continuați.
  Dorel

 5. o emisiune f buna avand posibilitatea de a constata pararile obiective ale invitatilor .admiratia si aprecierea pentru moderator si invitatul sau permanent.

Lasa un comentariu