În cea de a treia zi de la încoronarea regelui Charles, britanicii au avut zi liberă şi au fost îndemnaţi să participe la acţiuni caritabile

Adaugat la data mai 09, 2023 cu niciun comentariu

Prinţul William, prinţesa Kate şi cei trei copii ai lor au fost într-o comunitate de lângă castelul Windsor la o acţiune de ajutorare. Eveniment la care mezinul familiei a avut ocazia să manevreze, cu ajutorul tatălui său, un escavator. La cei cinci ani ai săi, prinţul Louis a părut fascinat de nouă activitate, mai ales că aceasta marcat primul angajament public al nepotului regelui.

Iar sora sa, prinţesa Charlotte, a dat o mână de ajutor la vopsitul unor panouri de lemn, în timp ce prinţul George, viitorul rege al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, a manevrat o bormaşină.

Micul prinţ Louis a abandonat lucrul cu utilaje şi a apelat la propriile forţe. Înarmat cu o lopată pe mărimea sa, a încercat să umple o roabă cu nisip, supravegheat şi chiar încurajat de mama sa. Cu entuziasmul specific vârstei, Louis a cărat şi roaba câţiva metri.

Iar după muncă a venit şi răsplata. Un concurs de tir cu arcul pentru toţi prinţii, iar apoi o gustare la grătar. Chiar dacă fumul nu a fost pe placul prinţulu Louis, acesta a rezistat eroic până bezeaua bine rumenită a fost gata.

09.05.2023

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu