În ce mai cred românii II – 17.12.2011

Adaugat la data decembrie 18, 2011 cu 5 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/richter3/In ce mai cred romanii II.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Azor ai gasit adunari ebraice in Romania ? daca nu vezi ca este una pe muntele Athos ai sa te intilnesti acolo cu cel mai crestin dintre crestini cu tircovnicul Gheorghe Becali, sa nu te imbraci gros e canicula mare in Hades.

  2. Salut Larry Eu nu merg la nici o adunare ,dar ma pregatesc pt adunarea adunarilor care va fi in Yierushalaym la Muntele Sion, anul trecut a sunat trimbita pt semintiile lui Yisrael iar cei ce fac parte din casa lui Ya’akov (indiferent de nationalitate sau tara in care locuiesc) au o trezire spirituala prin intermediul Ruah Hakodesh (Duhul Sfint) si se intorc acasa la origine (Thora) YHWH isi stringe oile ratacite prin babilon. Eu nu cred ca a merge intr-un loc anume si asculta aberatiile gramaticii mintii unui om ne pot asigura salvarea cind aceasta vine doar de la Salvator de la Abba YHWH, si de ce as orbecai prin intuneric cind am la indemina Lumina – revelatia Creatorului (Thora Kadosh) biblia ebraica curata nepatata de idolatria greaca , de unde se poate intelege destul de clar mesajul lui YHWH Elohim . Exista un mare volum de informatii, acum in timpul acesta de final de era, incit putem alege si diferentia adevarul de neadevar, sa putem intelege mesajul Creatorului , asa incit nu cred ca am nevoie ca un om platit sa imi clarifice cautarile ,asta se intimpla doar prin voia lui YHWH care da cit vrea si cum vrea fiecaruia in parte, in functie de relatia noastra sincera cu EL ! Din punctul meu de vedere ,cred ca fiecare dintre noi il poate gasi pe Creator , individual nu cred ca e necesar ca cineva sa gindeasca si sa cerceteze in locul altuia.

  3. De unde esti si la ce adunare mergi? Caut adunari ebraice in Romania.

  4. Ati inconjurat marile si tarile planetei Terra (aveti temple-biserici peste tot in lume) si ati facut prozeliti mult mai rai (cei pt care Decalogul si Sarbatorile instituite de YHWH si in vigoare pina in ultima generatie a omului pe pamint, nu mai sunt valabile) ca voi, va arogati drepturi care nu va apartin , ati schimbat vremurile Creatorului ,incercati sa stergeti Numele lui YAUE-YHWH amplificind antisemitismul, luati plata pt serviciile pe care le aduceti lui Zeus, chiar e dificil de inteles jocul cui il faceti ? YHWH nu va vorbit (El sa adresat lui Israel ,cei ce tin legea Lui, indiferent de nationalitate toti suntem Israel) si nici nu va trimes ,atunci in numele cui vorbiti ?

  5. Iacov cel care a furat dreptul de intai nascut, cel care insela in viziunea adventista ,este de fapt Yaakov si nu semnifica ‘Cel ce tine de calcai’. Cuvantul ebraic pt. mana este (Yad) iar pt. calcai (Akev),mai bine zis numele lui Iacov nu semnifica :’ cel ce tine de calcai ‘ si ar semnifica ‘mana in calcai’. De fapt numele ebraic Ya’akov deriva din radacina ebraica bqy ( a proteja), drept pt.care numele lui semnifica’ Yahve a protejat ‘. Daca analizam textul versetelor din Geneza 25:22-23 ,ce scrie ca a zis Yhwh lui Rebeca? Cu siguranta ca Rebeca a transmis lui Iacov cea ce Creatorul decretase ,iar asta a fost decizia lui Yhwh nu a Rebecai sau a lui Iacov . Pe de alta parte Esau pentru al necaji pe Isaac si incalcand porunca Creatorului ,si-a luat de neveste femei cananee (Deutoronom 7:1-4), pentru asta spune scriptura ca Yhwh la urat pe Esau, iar in privinta lui Laban ,cine a inselat pe cine (Geneza 31:6-79).Dupa cate vedem Yhwh la ales pe Iacov iar lui Esau ia taiat descendenta pt. totdeauna,si din Iacov prin Iuda a venit Yahshua Mashiah. Insa dusmanul de la inceput a incercat sa evite planul lui Yhwh si sa distruga pe Israel (Ya’akov ),aceasta profetie o avem inca de la inceput (Geneza 3:15) Cel vine din semintia lui Israel-Iuda va zdrobi capul sarpelui . Irod cel ce a ordonat uciderea copiilor in Bet-Lehem era edomit adica descendent a lui Esau. Sarpele cunoscand de la inceput profetia o fi incercat oare sa o inverseze ? De ce era Iacov cu mana in calcaiul lui Esau? Nu cumva Esau incerca sa-i zdrobeasca capul lui Iacov, in burta mamei sale? Eu asa cred !

Lasa un comentariu