IATĂ-MĂ, TRIMITE-MĂ

Adaugat la data decembrie 15, 2013 cu 9 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/orizont3/speranta la oriz 14. seara_ro.mp4[/FMP]

5.436 Comentarii

 1. Adelina si toti care mai cititi acest comentariu, cauta pe google o predica de Iacob Coman cu tiltu, gura mincinosilor si urechile surzilor si asculta sa vezi ce zice chiar un pastor, cum demasca adevarata fata a conducerii, de pe la minutul 25 incolo, vezi?el sune bine ce spune dar numai ca daca chiar recunoaste ca si el e asa, sa-si dea demisia din grupul mincinosilor, cine il obliga sa stea acolo?

 2. Elissa draga,

  Esti cumva Dumnezeu? De vezi “dincolo de mahrama”?
  Adevarul este ca daca ai fi o crestina, n-ai mai judeca..nici pe Doug, nici pe nimeni. Daca esti frustrata nu te razbuna pe saracul om. El nu ti-a facut nici un rau. Omul a venit in Romania cu intentii bune. Si nu esti obligata sa-l asculti. Daca ai complexe de inferioritate mergi la consilier. Dar de fapt tu nu ai nevoie! Tu vezi dincolo de mahrama!

 3. Lorelei, daca ai putea sa vezi cu ochii spirituali dincolo de mahrama si ai vedea cu adevarat cum vede Dumnezeu tot cea ce omul firesc apreciaza ca fiind frumos, etc, atunci ai ramane consternate de adevarata fata a lucrurilor care par a fi ok, eu una nu sunt insensibila si rece cum te-ai exprimat tu, eu îl urmez cu adevarat pe Dumnezeu si îl iubesc si sunt coplesita de dragostea Lui fata de mine pacatoasa, dar vezi tu Lorelei, oamenii lui Dumnezeu ,cu adevarat oamenii Lui nu asa se prezinta, priveste in urma si vezi, cu adevarat oamenii lui Dumnezeu cum au fost priviti de cei carora li se transmiteau cuvantul din partea Domnului, erau urati, batjocoriti, persecutati, huiduiti, chiar omorati pt ca aveau curajul sa spuna mustrarea din partea lui Dumnezeu.Dar pe Doug, toata lumea din Romania îl apreciaza, îl aplauda,îl ridica în slavi, ori asa ceva e de-a dreptul lumesc., pe Isus cat a stat pe pamant cum l-a tratat poporul la care venise, asa ca pe Doug,? sau cauta sa-L OMOARE pt ca nu le convenea ce vb? asa ca draga Lorelei, nu tot ce e frumos si aparent inaltator e si divin sau asa cum ne vrea Dumnezeu

 4. Elissa….ce nume frumos….inca mai sper ca si sufletul tau sa fie cel putin la fel de frumos asemenea numelui ce-l porti….! Este un nume ebraic…si face trimitere la numele Dumnezeului nostru din Vechiul Testament !! ( afla ce-nseamna Elisabeta in ebraica si vei înțelege,sper)! Dacă ai urmărit toată seria de prelegeri si din tot ce-ai văzut si auzit…..a fost doar un rol bine jucat….de un actor profesionist,atunci,draga Elissa….ai ochi si nu vezi….ai urechi si auzi….dar adevarul prezentat atât de frumos de pastorul Doug B.a trecut pe lângă tine,fără sa- ți atingă sufletul…! Cu siguranță,biserica pe care o frecventezi si dogmele ei nu ți- au permis sa ” gusti ” miezul acestor întâlniri de suflet….dar mai ales….nu ai putut sa gusti si sa vezi ce bun e Domnul ! Am urmărit multe prelegeri spirituale de- lungul anilor….una mai emotionanta ca alta….dar aceasta este de excepție…..pentru ca acest bărbat al credintei,merge într-adevăr alături de Dumnezeu si face din Domnul nostru o temelie puternica ! Dar tu ai ales sa ramai insensibila si rece,asemenea luceafarului din poezia cu același nume,scrisă de marele M . Eminescu : ” Ci eu, in lumea mea ma simt / Nemuritor si rece “! Si nu este vina pastorului Doug B. Ci a ta, draga,Elissa !

 5. PENTRU ELISSA:
  TU ESTI ACTOARE SI NU DOUG!
  ESTI DOAR INVIDIOASA!

 6. avem nevoe de pastori si predicatori care sa fie conectati la sursa intelepciunii divine ca sa putem spera la o redesteptare de care avem mare nevoe
  nu putem astepta ca altii sa o faca pentru noi ci noi sa cerem puterea necesara de la bunul DUMNEZEU SA MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU CA AVEM IN BISERICA NOASTRA PASTORI SI VORBITORI DE TALIA LUI DOUGLAS BATCHELOR..SAI URMAM EXEMPLUL SI SA FACEM CA ISUS HRISTOS SA FIE PREMARIT SI PRIN NOI AMIN

 7. vreau sa spun si eu parerea mea cu privire la aceste emisiuni prezentate de Doug Bathelor, da, frumos, nimic de zis din punct de vedere omenesc al organizarii si prezentarii, dar…doar atat, DAR oare Dumnezeu cum a privit tot ce sa facut? dupa parerea mea tot ce sa facut nu are nici o legatura cu Dumnezeu, e doar pur si simplu pura actorie, Doug e un bun actor pe scena, trist dar adevarat.

 8. Domnul sa va binecuvanteze pentru efortul depus.

  A fost minunat!

  Felicitari!

 9. Domnul sa binecuvinteze pe fratele Doug Batchelor si pe voi echipa de la Speranta tv,si lasa ca acesta sa fie un inceput al marii redesteptari al Bisericii AZS!!! Domnul sa fie laudat in toate si prin viata noastra!!!

Lasa un comentariu