Hackerii au atacat site-ul edu.ro, pagina oficială de internet a Ministerului Educației

Adaugat la data mai 08, 2023 cu niciun comentariu

Astfel, luni dimineață, pe site era postat un mesaj prin care sistemul de învățământ românesc era criticat, profesorii insultați, în timp ce elevii erau sfătuiți “să nu-și bată capul cu școala”, care este “pierdere de vreme.”

Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de ***, într-un mediu și mai de *** arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați” – au postat hackerii, pe site-ul ministerului Educației.

Ulterior, mesajul hackerilor a fost șters, dar site-ul a rămas nefuncțional. Serviciul de Telecomunicații Speciale a afișat pe site un mesaj de mentenanță.

08.05.2023

 

5.434 Comentarii

Lasa un comentariu