Google a tăiat licenţele sistemului de operare Android pentru dispozitivele Huawei. Compania chineză a precizat că toate produsele sale vândute vor beneficia în continuare de actualizări

Adaugat la data mai 20, 2019 cu niciun comentariu

Problemele gigantul IT, Huawei, vor afecta milioane de oameni din întreaga lume. Google a tăiat licenţele sistemului de operare Android pentru dispozitivele Huawei.

Asta înseamnă că telefoanele şi tabletele Huawei nu vor mai primi actualizări ale sistemului de operare. De asemenea, dispozitivele Huawei nu vor mai beneficia de actualizările de securitate ale Google și de suport tehnic. Este o consecinţă a măsurilor luate de președintele american Donald Trump împotriva companiei chineze. Administrația de la Washington a adăugat Huawei pe lista întreprinderilor cu care companiile americane nu pot avea contact economic fără o licență. Google va fi nevoit sa opreasca activitatile ce implica transfer de tehnologii care nu sunt publice.

Utilizatorii noilor modele de telefoane Huawei nu vor mai avea acces la unele aplicații din Google Apps, printre care YouTube și Maps.

Actualizare: Huawei a precizat că toate produsele sale vândute sau aflate pe stoc vor beneficia în continuare de actualizări.

20.05.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu