Florin Lăiu – 26.05.2013

Adaugat la data mai 27, 2013 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/succes3/Florin Laiu.mp4[/FMP]

5.472 Comentarii

 1. “Un om care traieste in spiritul valorilor ce sprijina viata nu va incerca sa dovedeasca nimic; nici sfintenia, nici bunatatea, nici puterea sa. De aceea oamenii de acest calibru traiesc mai degraba in izolare, dar atunci cand cerem exprimarea iubirii, s-ar putea sa-i intalnim, iar intalnirea cu ei ne poate schimba viata”;
  “Oamenii cu adevarat mari sunt buni si simpli”; “Oamenii cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare”;
  II doresc fratelui Florin Laiu o viata plina de roade si de pacea Domnului Isus, alaturi de scumpa sa familie si de draga si inteleapta si iubitoarea Lacramioara.

 2. Cuvintele deosebit de alese ale domnului preot Tutuianu, au inlocuit perfect clipul care nu a fost introdus in emisiune. Personal, multumesc domnului Tutuianu pentru prietenia sincera si decrierea pura care o face despre fratele meu Florin.

  Sugestii pentru realizatorii emisiunii;
  Se poate continua cu partea a II-a .
  Cu respect,
  Miriam Ghitta

 3. Mulţumesc, Dana Bordeianu,
  Mulţumesc Speranţa TV

  …. pentru emisiunea pe care mi-aţi dedicat-o, şi în care mi-am putut revedea prieteni dragi şi locuri încărcate de emoţie.

  Fiecare om este un unicat şi merită o emisiune. Dar nici o emisiune nu poate cuprinde tot adevărul despre cineva. Dintr-un anumit punct de vedere, ascultând aprecierile mai realiste sau mai exagerate ale vorbitorilor, simţeam că am reuşit să fiu martor la propriul necrolog. Trecerea timpului transfigurează realitatea în imaginaţie, după direcţia trăirilor emoţionale, astfel încât, în momente solemne sau festive, idealizăm fără intenţie şi umflăm cu multă candoare imaginile care ne sunt dragi. Recunosc faţă de familia mea (soţia, patru copii, un ginere, trei nurori, patru nepoţi), că o emisiune despre mine, în care ei apar prea puţin sau deloc, este oarecum o nedreptate. Iar prietenilor care au contribuit le doresc un memorial asemănător, în care mi-ar plăcea să fiu amestecat şi eu cu impresiile mele.

  Mulţumesc mult tuturor celor care au contribuit la realizarea emisiunii, printre care şi sora mea Miriam Ghitta, colegul Adalbert Orban, prietenul Petrică Slăvitescu etc., ale căror contribuţii nu au putut fi incluse în această emisiune, din motive tehnice (sau de spaţiu). Păstrez însă mărturia lor cu mare preţuire.

  Cu simpatie,
  Florin Lăiu

Lasa un comentariu