Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume!

Adaugat la data septembrie 27, 2013 cu niciun comentariu

Schimbarea stilului de viata inseamna, pentru multi, adoptarea unei diete sanatoase si respectarea unui program de exercitii fizice. Orice schimbare trebuie sa plece, insa, din interior. Iar termenul „stil de viata” are un inteles mult mai larg. El reprezinta strategia aleasa de un om pentru existenta lui, pe termen scurt, mediu si lung, strategie bazata pe credintele sale si pe reprezentarile despre lume. Stilul de viata este asociat cu clasa sociala din care face parte un om si este o forma de exprimare a identitatii de sine.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Emisiunea „Fa o schimbare!” urmareste sa prezinte si sa analizeze diferite aspecte ale stilului de viata, pornind de la actiuni si obiceiuri ale oamenilor din jur, descoperind posibilele motive si proiectand scopurile viitoare. Alaturi de invitatii emisiunii, telespectatorii si ascultatorii vor cauta cele mai potrivite cai de adaptare la societatea intr-o permanenta schimbare, fara a pierde din vedere principiile vietii crestine.

Emisiunea „Fa o schimbare!” este realizata de Loredana Dumitrascu si este transmisa in fiecare miercuri, de la ora 12.00, in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei.

5.472 Comentarii

Lasa un comentariu