Festivitatea de absolvire la Institutul Teologic Adventist

Adaugat la data iulie 19, 2012 cu niciun comentariu

O mare parte din activitatea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea o reprezinta implicarea ei in pregatirea  tinerilor, pentru ca acestia sa poata deveni oameni dedicati lui Dumnezeu, gata de a duce mai departe mesajul revenirii lui. Acesta este motivul pentru care institutiile de invatamant ale bisericii ofera adolescentilor si tinerilor din zilele noastre o educatie crestina.

Editia de vineri, 20 iulie, ora 20.00, a emisiunii Biserica in actiune este dedicata in totalitate Institutului Teologic Adventist, atat tinerilor abosolventi  cat si festivitatii care a avut loc pe 10 iunie 2012, cu ocazia incheierii anului universitar. Momentul festiv al absolvirii a fost cu atat mai maret cu cat oaspeti deosebit de importanti pentru lumea educatiei adventiste mondiale au fost prezenti la eveniment.

Pe scena au urcat abolvenitii specializarilor Asistenta sociala, Pedagogia invatamantului primar si prescolar, Teologie Pastorala, Litere precum si absolventii masterelor in Teologie si  Educatie. Cu regrete, profesorii si-au luat ramas bun de la cei care au le-au facut zilele mai senine in anii de studii petrecuti impreuna.

Promotia 2012 a Institutului Teologic Adventist este dedicata slujirii aproapelui, mereu in cautarea atingerii scopurilor spirituale. Are teluri inalte si este pregatita sa faca fata unei misiuni grele.

Urmariti, asadar, emisiunea Biserica in actiune de vineri, 20 iulie, de la ora 20.00, la Speranta TV!

Corina Enache

5.491 Comentarii

Lasa un comentariu