Festivalul “Vreau sa cânt” in zona Olteniei

Adaugat la data aprilie 12, 2014 cu niciun comentariu

În data de 30 martie 2014, la Biserica Adventistă Craiova “Centru”, Departamentul de Tineret în colaborare  cu Speranța TV a organizat cea de-a cincea ediție a festivalului „Vreau să cânt”. La eveniment, cei peste 50 de copii care au participat, prin interpretările vocale şi instrumentale, au avut posibilitatea să-I aducă laudă lui Dumnezeu.

Emoţiile copiilor şi ale părinţilor, zâmbetele de apreciere a celor din sală precum şi  atmosfera de sărbătoare au contribuit la crearea unor momente speciale, de referinţă pentru micii interpreţi. Dorinţa de a întrebuinţa talentul muzical a fost mare, dincolo de vârstă sau apartenenţa religioasă, ținând cont de faptul că cel mai mic participant  a avut trei ani şi că unii dintre copiii prezenţi nu au părinţii membri ai Bisericii Adventiste.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că pentru alţi copii evenimentul nu a reprezentat prima apariţie în public, de-a lungul timpului aceștia participând și la concursuri școlare naționale unde au obţinut diferite premii.

La finalul fiecărei interpretări, copiii au primit o diplomă și au fost felicitați pentru evoluţia lor. Îi veți putea urmări pe micuții talentați în cadrul emisiunii „Vreau să cânt”, difuzată la Speranța TV în fiecare duminică, de la ora 20.30.

Florin Răduţ / Director Tineret / Conferinţa Oltenia
Sursa: adventist.ro

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu