Festivalul Marii vine la Speranta TV

Adaugat la data septembrie 25, 2014 cu niciun comentariu

Vacanța de vară nu s-a terminat încă! Vineri, 26 septembrie, de la ora 20.00, aveți ocazia să urmăriți fragmente din Festivalul Mării, eveniment care a avut loc în perioada 15-17 august la Constanța.

LOGO Festivalul mariiAflat la cea de-a șasea ediție, Festivalul Mării este un proiect al celor trei biserici adventiste de ziua a șaptea din Constanța: Viile Noi, Speranța și Dumbrava Roșie. Participanții – vizitatori din țară și străinătate, dar și membrii ai bisericilor adventiste din județ – s-au bucurat de momente de închinare, studiu și rugăciune și de muzica de calitate.

Pornind de la preocuparea de a găsi un loc potrivit pentru cele câteva zile de concediu la mare, pastorul Beniamin Stan, capelanul Institutului Teologic Adventist, a subliniat importanța locului pentru “concediul veșnic”. Despre experiența vieții unui creștin aflat în căutarea veșniciei a vorbit și jurnalistul Cristian Măgură, directorul de programe al Centrului Media Speranța. Omul se teme de responsabilitatea care însoțește libertatea și preferă, de multe ori, să fie controlat și condus de alți oameni. Creștinul însă experimentează adevărata libertate, însoțită de certitudinea vieții veșnice.

Programul de sâmbătă s-a desfășurat, ca în fiecare an, la Casa de Cultură din Constanța. Mesajul spiritual a fost prezentat de pastorul Lucian Cristescu, care a amintit unei generații individualiste, narcisiste, că doar oferindu-i lui Dumnezeu controlul viața poate să își recapete conținutul și sensul.

Programul Festivalului Mării a cuprins și multă muzică, interpretată de Corul Bărbătesc din Constața, dirijat de Silviu Dumitrașcu, de Fanfara din Topraisar, dirijată de Ștefan Dumitrașcu. Concertul de după amiază a fost susținut de grupul coral Akord Media și de grupul Grace, alături de solistele Alina Negoșanu și Mirabela Blănaru.

Vă invităm să urmăriti emisiunea Biserica în acțiune de vineri, 26 septembrie, ora 20.00 pentru a primi din nou asigurarea că suntem din ce în ce “mai aproape de țărm”.

Loredana Dumitrașcu, Speranța TV

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu