Festivalul CANT PENTRU CER de la Targu Mures la Speranta TV

Adaugat la data iulie 25, 2013 cu niciun comentariu

logo festival finalAnul acesta, intre 10-11 mai, a avut loc la Targu Mures cea de-a doua editie a Festivalului de Muzica si Inchinare Adventa “Cant Pentru Cer”. Evenimentul s-a desfasurat pe scena de concerte a Palatului de Cultura din Targu Mures si a reunit mai multe formatii si solisti vocali din toate colturile tarii.

Publicul numeros, prezent la festival, a avut parte de o atmosfera speciala, bogata in sentimente de bucurie, slujire si speranta, iar prin muzica revarsata din sufletul interpretilor, s-a creat o partasie pretioasa intre toti cei prezenti si Dumnezeu.

festival cant pentru cerOrganizatorul Festivalului Cant Pentru Cer, EMS MEDIA, a invitat anul acesta, la editia a doua a evenimentului, mai multe formatii si solisti decat la editia precedenta. Au participat formatiile Menorah, Agape, Amicus Christi, Harmony Kids, Belcanto, Acorde, Creativ, HeartCORE si Grupul Voces, precum si solistii Aldana Cazacu, Silviu Antonesei, Alexandra Crisan si Luiza Spiridon.

Pe langa muzica, evenimentul a avut parte si de prezenta unor invitati importanti care au adus in atentia publicului, cuvinte si experiente frumoase despre Dumnezeu. Printre acestia se numara secretarul Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din regiunea Moldova, Laurentiu Gherghe, Directorul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, Daniel Chirileanu si Director de tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Transilvania de Nord, Emanuel Ban.

Speranta TV va invita sa umariti selectiuni din cadrul acestui festival, structurate in doua editii speciale:
PARTEA I – sambata 27 iulie 2013 de la ora 21, in reluare duminica 28 iulie 2013, de la ora 14
PARTEA a II-a – sambata 3 august 2013, de la ora 21, in reluare duminica, 4 august 2013, de la ora 14:00

Auditie placuta,
Albert Codreanu,
Referent muzical, Speranta TV

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu