Fericiti si prigoniti, Catalin Rusin – 17.02.2014

Adaugat la data februarie 19, 2014 cu 1 comentariu

5.469 Comentarii

 1. titlu de la aceasta emisiune mi-a atras atentia, mai rar se fac emisiuni cu un asemenea subiect.

  fr.Tiberiu, spune in TV.ca atunci cand poporul lui Dumnezeu va trai cu evlavie in Hristos persecutia va reanvia, dar daca acum nu e persecutie in bis.ce inseamna asta? inseamna ca bis se aseamana cu lumea, nu? si lumea iubeste ce e al ei, daca nu am fi din lume ,lumea ne-ar urâ,, dar pt ca bis se aseamana ff mult cu lumea, lumea chiar ne apreciaza, ne lauda, ori pe Isus care a trait chiar cu evlavie, a trait in neprihanire, cei la care venise, nu L-au primit, ba mai mult, L-au omorat.Am ascultat emisiunea si am observant ca sa accentuat mult aceasta idee, si anume, de ce nu mai e persecutie azi.

  cineva a pus o intrebare, persecutia comunista a ajutat bis.sau nu?

  parerea mea este ca , persecutia nu te apropie de Dumnezeu ci apropierea de Dumnezeu declanseaza persecutia, aceasta idee e ceva care e probat , e ceva care, uitandu-ne in urma la oamenii lui Dumnezeu, se adevereste ca fiind adevarat.
  vreau sa aduc in prezent un text din Luca 6, care se potriveste la acest subiect.

  22. Ferice de voi, când oamenii vă vor urî, vă vor izgoni dintre ei, vă vor ocărî şi vor lepăda numele vostru ca ceva rău, din pricina Fiului omului!

  fr Tiberiu.va intreb si eu, unde sunt persoanele care sunt izgonite, ocarate, lepadate si toate astea din pricina Fiului omului, adica Isus? tineti cont, ca persecutia nu vine din afara bis. ci dinlauntrul ei, asa spune, ca, va vor bate in sinagogile lor si va vor da afara, asta ce inseamna? ca cei din bis, fratii nostril vor face asta, e dureros dar asta e realitatea, eu stiu cazuri din bis noastra ca deja se intampla asta, dar nu toti vad, sau cel putin nu vor sa vada ca deja se intampla si e o persecutie doar asa…verbal, mai tarziu si fizica.

Lasa un comentariu