Exploratorii invata sa puna “etichete pozitive”

Adaugat la data septembrie 27, 2013 cu niciun comentariu

Ultima editie a emisiunii Exploratorii din seria Comunicare ne prezinta tema “Etichetele”. Duminica, 29 septembrie, de la ora 10:00, vom discuta impreuna cu copiii prezenti in platou despre importanta cuvintelor pe care le folosim, impactul etichetelor pe care le punem, despre felul in care comunicam dincolo de aceste cuvinte prin atitudine, expresia fetei sau tonul vocii.

Jocurile “etichete pozitive”, “treceti prin patrate” sau exemplele de comunicare non-verbala ne ajuta sa invatam cum sa transmitem sau sa intelegem mai bine mesajele de la oamenii din jurul nostru.

Continuam sa discutam despre etichete si despre campania “Copiii fara etichete” initiata de organizatia Salvati copiii, in cadrul unui interviu cu Bianca Timsa Stoicescu, realizator la Radio Vocea Sperantei. Bianca ne va da cateva idei practice atat pentru parintii, cat si pentru copiii dornici sa faca schimbari pozitive.

copii-fara-etichete

Editia se incheie cu rubrica “Activitatea practica” si va invitam sa invatati impreuna cu noi cum se face o surpriza simpla si plina de culoare, pentru a aduce cuiva zambetul pe buze.

Mioara Mihai

5.469 Comentarii

Lasa un comentariu