Exploratorii au fost in Camporeea Nationala Iosif

Adaugat la data octombrie 02, 2014 cu niciun comentariu

Natura. Bucurie. Corturi. Aventura. Drumetie. Orientare. Rabdare. Ordine. Devotional. Prieteni. Toate acestea si multe altele,  intr-un singur loc: in Camporeea Nationala a Exploratorilor. Acest eveniment se desfasoara o data la 4 ani si este organizat de catre asociatia Exploratori pentru viitor.

10516854_701932283195101_3776468897391461628_nExploratorii adunati din toate colturile tarii au sosit la Cosna, in judetul Suceava. Si-au adus toate bagajele in locul destinat  camparii, au instalat corturile si acum sunt gata sa participe la deschiderea camporeei. Sunteti curiosi sa aflati mai multe despre aceasta camporee? Sa vedeti cum arata un careu cu aproape 600 de copii si instructori? Sa va bucurati de cantece, sa ascultati mesajele spirituale si sa va molipsiti de veselia copiilor?

Prima editie din luna Octombrie a emisiunii Exploratorii va ofera ocazia de a fi alaturi de participanti la deschiderea oficiala a camporeei. Apoi ii insotim in drumetie, in traseul de orientare si in traseul destinat copiilor care au ajuns in etapa finala a Olimpiadei de specializari. Pentru cei interesati de activitati practice, vor putea vedea o multime de ateliere precum stringart, tablouri cu nisip, constructii din materiale reciclabile, calarit, tesut sau viata microscopica. Daca nu aveti rabdare, dam o fuga la cursa cu obstacole. Aici ne asteapta scara uriasului, escaladarea radacinii unui copac, panoul de catarare, tiroliana si… pe restul va invitam sa le descoperiti duminica, 5 octombrie, de la ora 10:00, la Speranta TV.

Si asta nu e tot. A doua editie despre Camporeea Nationala va completa imaginea de ansamblu cu piesele de puzzle care lipsesc acum. Dar despre aceste piese vom afla mai multe peste o saptamana.

Va dorim vizionare placuta!

Mioara Mihai

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu