Exploratorii: Apa si temperanta pentru sanatate

Adaugat la data ianuarie 17, 2014 cu niciun comentariu

Inainte de a citi acest articol, beti un pahar de apa. Va veti simti mai bine. Si apoi ganditi-va cum ar trebui aplicat principiul temperantei in viata noastra. Impreuna cu copiii prezenti in platoul de filmare al emisiunii Exploratorii, am descoperit idei foarte bune pentru sanatate si dorim sa vi le impartasim duminica, 19 ianuarie, incepand cu ora 10:00.

shutterstock_22876894Alaturi de noi va fi domnul Viorel Mincinoiu, medic primar – medicina de familie. Dumnealui ne va prezenta pe larg motivele pentru care apa este o minune de la Creator si, de asemenea, ce inseamna temperanta. Pentru a intelege mai bine aceste lucruri vom avea jocuri si exercitii precum “provocari exagerate”. Activitatea practica va presupune decorarea unui pahar cu ajutorul culorilor rezistente la apa, pentru a ne ajuta sa ne formam obiceiul unei hidratari corecte si eficiente.

Astfel, completam acronimul Sanatate cu inca doua litere: A de la Apa si T de la Temperanta. Dar, pe langa lectiile pe care le vom invata, cel mai important este sa le aplicam in viata noastra.

Va dorim vizionare cu folos!
Mioara Mihai
Foto: Shutterstock

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu