Esti curios ce este in spatele camerelor de filmat?

Adaugat la data august 13, 2011 cu 3 comentarii

Ti-am pregatit o colectie de album foto de la diverse evenimente la care SperantaTV a participat. Pentru a vizualiza aceste fotografii, te invitam sa ne dai LIKE in pagina noastra de facebook.

Albumele foto le gasesti la adresa de aici. Vei avea ocazia sa vezi ce se intampla in spatele camerelor de filmat, sa cunosti echipa care munceste zi de zi pentru a aduce speranta in casele oamenilor.

Periodic vor fi adaugate noi si noi poze in pagina noastra de facebook, deci verifica zilnic pagina noastra.

5.469 Comentarii

  1. Un mod foarte modern prin care evreii vand Biblia, de altfel cel mai reusit produs pe care l-au creat. Un instrument perfect pentru manipularea maselor. Adventistii de ziua a 7 a de fapt nici nu ascun legaturile cu iudaismul. Se fac referiri clare in emisiunile lor la evreii Ashkenazy si altii.

  2. Comentariul lui @abcdefg1234 este scris intr-un mod dur … dar perfect adevarat … din pacate 🙁

  3. Acum vretzi si voi clickuri, la fel ca retul de pagini la moda, da click aici, sa vezi asta, da click in partea cealalta , sa vezi restul, ori cum, atita technologie degeaba, tot aia care au pile sint acolo, si tot emisiuni care vor aia mai mar se fac, nimic nou, si nimic diferit, doar vocile, la uni cind se screm, sa par mai sfintzi , in rest best youtube.

Lasa un comentariu