Erica Damoc (II) – 12.10.2013

Adaugat la data octombrie 16, 2013 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/consonante3/Erica Damoc II.mp4[/FMP]

5.472 Comentarii

 1. nea cornele, da-le sa asculte din arhiva ta muzicala, poate or mai invata ceva. ca tehnic vorbind stii bine la ce ma refer. nu-i mai lasa sa cante oricum……

 2. TOATA ADMIRATIA SI PRETUIREA PENTRU CORALA Sf.ELENA CONDUSA DE D-na DAMOC..! PENTRU ENORIASII Bisericii Sf. ELENA DIN BUCURESTI.STR.CUZA VODA Nr.102,Sector 4 ,PARTICIPAREA LA Sf. LITURGHII ESTE IMBOGATITA SUFLETESTE
  DE MUZICA INTERPRETATA LA NIVEL PROFESIONIST -TEHNIC VORBIND – DAR SI
  PLINA DE SENSIBILITATE CARE UMPLE SUFLETELE DE INCANTARE SI PACE.
  UREZ SUCCES IN VIITOR ACESTOR MINUNATI OAMENI DE ARTA SI ATAT DE DARUITI SUFLETESTE…FELICITARI CORDIALE INTREGULUI ANSAMBLU.
  un enorias din Parohia Sf.Elena-Bucuresti.

 3. Am cunoscut-o pe Dna Erica Damoc si in calitatea de profesor la Institutul Ecumenic de Muzica Sacra. Am descoperit astfel nu numai un om devotat muzicii (de la varsta de 5 ani!!!!), ci si un om deosebit, care in timpul orelor, pe langa arta interpretarii, ne dadea adevarate lectii de credinta, prietenie, etica.
  Din pacate nu am putut sa ma alatur coralei, dar le doresc succesul pe care-l merita sacrificiul fiecaruia in parte, adunat in jurul luminii care este Erica Damoc. As dori ca muzica sa ne redea sperantele pierdute in cenusiul cotidian si in acelasi timp sa topeasca teama de a ne da mana crestin cu crestin.
  Iuliana Barnea, 17 oct. 2013

Lasa un comentariu