Emisiuni noi la Speranta TV

Adaugat la data septembrie 29, 2011 cu 5 comentarii

Incepand din luna octombrie, odata cu schimbarea grilei de programe, telespectatorii Speranta TV vor putea urmari cateva emisiuni noi.

„Biserica in actiune” este o emisiune care prezinta activitati din viata Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, diverse programe si evenimente care au loc in diverse biserici din tara, dar si din strainatate si, de asemenea, prezinta modul in care Biserica este activa in societate si influenta sa in diverse domenii de activitate. Emisiunea va avea doua editii saptamanale: miercuri (de la ora 19:00, cu reluare duminica, de la ora 12:00) si vineri (de la ora 20:00, cu reluare sambata, de la ora 13:00).

O alta emisiune care va incepe in luna octombrie la Speranta TV va fi „Salveaza-i viata”, un proiect realizat in colaborare cu SMURD Targu Mures. Medici, asistenti, paramedici si pompieri vor explica si demonstra metodele de acordare a primului ajutor in situatii de urgenta. Aceasta emisiune este realizata de Loredana Dumitrascu si va fi difuzata joi, la ora 19:30 si in reluare luni, de la 13:30.

Pentru vorbitorii de limba maghiara si nu numai, incepand din luna octombrie, Speranta TV va difuza, de luni pana joi, incepand cu ora 17:00, emisiunea Dialog (ParBeszed) realizata de Emil Banga.

O alta noutate in grila Speranta TV este seria de emisiuni „Calea catre Hristos” (vineri ora 19:30), in care mesajul cartii cu acelasi nume a autoarei Ellen White va fi transmis prin intermediul muzicii.

Nu in ultimul rand, o noutate in grila Speranta TV este emisiunea Labirint (duminica de la ora 21:00, reluare marti, de la ora 19:00), o emisiune pentru tineri realizata de Daniel Chirileanu si Anamaria Lupu.

Pentru a descarca grila de programe a postului Speranta TV din trimestrul al patrulea, apasati aici: Grila STV SEM4

Cristina Isvan, Redactor Sef Speranta TV
Foto: sxc.hu

5.491 Comentarii

  1. foarte frumos ..bravo sa o tineti tot asa

  2. super ..foarte frumos…

  3. Este bine ca prezentati programe religioase dar eu cred ca trebuie mai multa activitatein lupta cu pacatul si ma refer in special la despateri pe postul vostru tv referitor la legea avortului si homosexualitatii eventual o campanie de strangere de semnaturi pentru scoaterea in afara legii a acestor pacate.Eu personal am propus si la alte culte religioase sa se implice si mai insist prin mijloacele ce le am dupa cum ne a invatat DOMNUL ISUS in parabola cu judecatorul nedrept .Chiar daca sansele par mici noi care avem atatea exemple in biblie DAVID GHEDEON ETC stim cine este de partea noastra cand IL chemam cu inima curata .De asemenea stim ca daca stim sa facem un bine si nu il facem este pacat .Tara noastra are nevoie de DUMNEZEU dar multi nu inteleg ca trebuie indepartat pacatul care este legalizat si multe rugaciuni ca sa vina vremile de inviorare peste poporul nostru.De acea cred ca toate cultele trebuie sa se implice si cu milioane de semnaturi de la enoriasi sa ceara parlamentului scoaterea in afara legii a acestor mizerii care sant o razvratire impotriva CREATORULUI .Cultul vostru poate cere sprijin si altor culte care urasc pacatul sa se implice cu adevarat nu doar de forma ca fariseii.Crezand ca aceste pacate va rod precum cangrena si nu puteti privii cum otraveste pe semenii vostrii pentru care HRISTOS a murit nu puteti sa nu interveniti MULTUMESC

  4. Multumesc fff mult pentru titrarea programului “Dialog” in ROMANA ! M-ar interesa sa revad intalnirea de astazi 13 11 ’11 ora 17.. si nu numai…!. multumesc anticipat ptr ajutor si DOMNUL sa av binecuvinteze in continuare!

  5. vreau sa cunosc mai mult despre salvatorul nostu Isus Hrisos

Lasa un comentariu