Emisiunea medicala „Loma Linda 360”, din iulie la Speranța TV

Adaugat la data iulie 06, 2013 cu 9 comentarii

Speranta TV va invita sa urmariti, incepand din luna iulie, emisiunea „Loma Linda 360”, programul care a castigat cinci premii Emmy® in anul 2013.

Sursa: Loma Linda University

Sursa: Loma Linda University

Realizata de echipa Advancement Films, parte a Departamentului de Sanatate al Universitatii Loma Linda din California, emisiunea prezinta povestile de viata ale unor pacienti tratati cu succes, alaturi de informatii despre tratamente avangardiste si tehnologia de varf in medicina.

Universitatea si spitalele din Loma Linda apartin Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea si promoveaza un stil de viata sanatos, avand rezultate recunoscute de comunitatea stiintifica mondiala in privinta longevitatii si a bunei calitati a vietii. Loma Linda este una dintre cele cinci „zone albastre” ale lumii, in care traiesc cei mai multi oameni cu varsta peste 100 de ani. Celelalte patru regiuni, prezentate de autorul Dan Buettner in cartea sa „Blue Zones”, sunt Ikaria (Grecia), Nicoya (Costa Rica), Okinawa (Japonia) si Sardinia (Italia).

Specialistii de la Loma Linda nu sunt, insa, preocupati doar de medicina preventiva. Ei propun o abordare holistica a pacientului, tratand afectiunile fizice si fiind in acelasi timp interesati de aspectele emotionale si spirituale ale vietii. Departamentul de Sanatate al Universitatii Loma Linda este cunoscut, printre altele, pentru realizarea primului transplant de inima de la babuin la om, pentru tratamentul cancerului prin radioterapie cu protoni si pentru departamentul de medicina comportamentala. Cunostintele si ideile medicilor si cercetatorilor de la universitatea californiana pot fi descoperite si prin intermediul cazurilor clinice din „Loma Linda 360”.

Echipa Advancement Films a castigat in anul 2013 cinci premii Emmy®

Echipa Advancement Films a castigat in anul 2013 cinci premii Emmy®

Aflata la cel de-al patrulea sezon, emisiunea a primit permanent o recunoastere a valorii din partea Academiei Nationale de Arte si Stiinte in Televiziune (The National Academy of Television Arts and Sciences), fiind trei ani la rand laureata celui mai important premiu din industria de televiziune. In 2013, echipa Advancement Films a castigat cinci premii la cea de-a 39-a editie a Premiilor Emmy® din regiunea Pacificului de Sud-Vest a Statelor Unite ale Americii (Pacific Southwest Emmy® Awards).

„Echipa mea si cu mine suntem onorati de recunoasterea pe care munca noastra o primeste”, a declarat directorul Advancement Films, Patricia Kelikani. „Avem sansa sa spunem si altora povestile de viata ale unor oameni care se confrunta cu incercari si ale profesionistilor care ii ajuta sa depaseasca aceste probleme. Ei ne invita pe fiecare sa ne alaturam efortului lor de a oferi speranta celor din jur, fiind pentru noi o permanenta sursa de inspiratie”.

Speranta TV va invita sa urmariti emisiunea „Loma Linda 360” in fiecare duminica de la ora 17.30 si online, pe blogul 360.sperantatv.ro.

Loredana Dumitrascu

5.463 Comentarii

 1. Cand vine Domnul trebuie sa ne gaseasca facand bine semenilor asa ca sa continuam sa facem bine…pastrand principiile in acelasi timp

 2. Va intreb sincer: Il mai asteptati pe Domnul? Aceasta-i intrebarea. Asta conteaza si se vede in ceea ce face fiecare zilnic

 3. Premiul…o sa il ia fiecare de la Mantuitorul in curand la intoarcerea Sa pe norii cerului…

 4. Ceea ce se face acolo este un lucru bun! Trebuie sa ne implicam in viata sociala si sa facem bine oamenilor din jur dar sa nu uitam ca acest pamant nu va tinea vesnic, va avea un sfarsit! Acest mesaj trebuie sa il ducem oamenilor in facerea de bine pe care o manifestam fata de ei! Amin

 5. Cred ca Dumnezeu binecuvanteaza lucrarea medicala care se desfasoara in biserica noastra si cred ca tot din partea Lui primesc intelepciune medicii implicati. Mi se pare corect sa se cunoasca si de catre noi, dar si de catre alti oameni aceste minuni care au loc in spitalele din Loma Linda. Parafrazand ceea ce spunea Mantuitorul, lumina nu trebuie tinuta sub obroc. Opinia mea este ca scopul echipei, la care face referire in stirea de mai sus, nu a fost acela de a castiga premii, asa cum au si declarat, ci aceste premii sunt recunoasterea calitatii muncii lor. Dumnezeu vrea sa fim cap, si nu coada. Fiecare sa dea tot ce este mai bun din el acolo unde lucreaza. Felicitari si mult succes in continuare! Fie ca lumina primita de fiecare dintre noi din partea lui Dumnezeu sa ajunga la cat mai multi oameni!
  Nu am reusit sa vad nicio emisiune si mi-as dori foarte mult sa le urmaresc pe toate, insa ora de difuzare nu imi permite acest lucru. In speranta ca le veti arhiva, va multumesc anticipat!

 6. @admin:am ramas impresionat de explicatie:)

 7. Inteleg punctul dvs. de vedere, insa daca noi, crestinii, ne facem datoria cu responsabilitate si daruire si dupa aceea ni se recunoaste valoare, putem fi cu atat mai mult o lumina in lume.

 8. aduceti_va un pic aminte ce ”premii” au luat crestinii in trecut…chiar nu mai inteleg nimic din comportamentul laodiceean:(

 9. BUNA SEARA AS VREA SA IAU LEGATURA CU MODERATORUL EMISIUNI CARE O REALIZEAZA URGENT TELEFON 0755157300 IN URMA EMISIUNI DE SIMNBATA SEARA AM DECIS CA SA LUAM LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA SI AM VREA SA NE SPUNETI UN NR DE TELEFON

Lasa un comentariu