Emisiunea Exploratorii prezinta columbofilia

Adaugat la data decembrie 21, 2013 cu niciun comentariu

La ce te duce cu gandul cuvantul “columbofilie”? Sigur ca imaginatia te poate purta departe pornind de la prima parte a cuvantului. Dar la emisiunea Exploratorii vom avea ocazia sa invatam mai multe despre cresterea porumbeilor.

Un columbofil este o persoana care iubeste porumbeii. Si pentru ca suntem la seria “idei pentru timpul liber”, am ales acest subiect pentru ca o astfel de activitate presupune o multime de avantaje prezentate de catre invitatii nostri: domnii Axente Craciun si Comanov Rodion – doi columbofili cu experienta.

Daca vreti sa vedeti diferite rase de porumbei sau tipuri de voliere in care se cresc acestia, editia care va fi difuzata pe 22 decembrie, de la ora 10:00, este pentru voi. Veti afla istoricul columbofiliei prezentat pe scurt si etapele pe care le parcurge un columbofil incepator atunci cand doreste sa practice acest sport. De asemenea, va fi interesant sa descoperiti meniul porumbeilor in functie de anotimp sau alti factori, cum arata puii si cuiburile lor si, mai ales, cat de frumos este sa le urmaresti zborul sau tumbele pe care le executa in aer porumbeii din specia “Jucatori de Galati”.

La final, invitatii nostri va vor prezenta recomandari utile pentru cei care doresc sa devina columbofili si avantajele copiilor care practica acest sport. Speram sa fie o idée utila pentru timpul vostru liber!

Mioara Mihai

5.472 Comentarii

Lasa un comentariu