Editie speciala: gradinitele adventiste din Bucuresti

Adaugat la data iunie 09, 2011 cu 1 comentariu

Daca va doriti o educatie aleasa pentru copiii dumneavoastra sau daca vreti sa va formati o imagine de ansamblu cu privire la gradinitele adventiste de ziua a saptea din Bucuresti, atunci nu pierdeti editia speciala de vineri, 10 iunie, incepand cu ora 20.

Va invitan sa intrati in lumea fascinanta a celor cinci gradinite, pentru a descoperi modul in care copiii se dezvolta,pas cu pas, sub indrumarea doamnelor educatoare, intr-un mediu placut si deschis. Veti urmari activitati educative, menite sa dezvolte nu numai mintea, ci si caracterul. In plus. copilasii va vor incanta prin jocuri, poezioare si cantecele.

Nu in ultimul rand, veti avea ocazia sa aflati informatii despre fiecare gradinita in parte: date de contact si detalii administrative cu privire la programul de activitate si taxele care trebuie platite pentru a va inscrie copilul la una din gradinitele adventiste din Bucuresti.

Ileana Niculae, Speranta TV

5.491 Comentarii

  1. as dori sa imi spuneti si mie o gradinita sau scoala adventista pt ca am inteles de la gradinita raza de soare unde am deocamdata copilul ca din septembrie trebuie sa l dau la scoala dar baiatul face 6 ani deabia pe3ianuarie .trebuie sal mai inscriu la scoala ca nimeni nu ma poate lamuri nici macar educatoarea si nu stiu pe cine pot intreba.daca trebuie dat la scoala puteti sa mi recomandati una mai aproape de zona lizeanu sau in sec 3 lzona macaralei sau ozana acolo am mutatia pe buletin dar serviciul il avem in lizeanu deocamdata pt ca avem grija de o batrana si stam in casa dansei. va multumesc anticipat pt raspuns mar ajuta enorm de mult va rog in numele donmului.

Lasa un comentariu